bez šminke

Monegaška princeza u izdanju kakvo rijetko viđamo: Ležeran look za nedjeljni buvljak

27.09.2023 u 14:40

Bionic
Reading

Monegaška princeza Caroline iznenadila je vlasnicu male trgovine s antiknim namještajem, a njihovim susretom trgovkinja se pohvalila na Instagramu. Otkrivši da je princeza vrlo nasmijana i pristupačna, pokazala je i ležerno izdanje princeze kakvo do sada još nismo vidjeli

Monegašku princezu Caroline rijetko kad viđamo nedotjeranu, a njezina pojavljivanja najčešće su popraćena gala eventima. Međutim, ispod sjaja raskošnih tijara i haljina zapravo je jedna velika ljubiteljica buvljaka koja svoje nedjelje najradije provodi upravo na sajmovima.

Instagram profil trgovine 'Babellou Riviera' otkrio je da je u subotu, 16. rujna Caroline od Hannovera u društvu svoje najmlađe kćeri Alexandre uživala u shoppingu na buvljaku te posjećivanju manjih radnji s antikvitetima.

Vlasnica trgovine oduševljeno je objavila zajedničku fotografiju na Instagramu ne skrivajući svoje oduševljenje sestrom princa Alberta: 'Nedjelja u Puces de Saint-Ouen... Ponosni smo što smo ugostili najdiskretniju i najšarmantniju princezu na Francuskoj rivijeri! Primjer prirodnosti, jednostavnosti i ljubaznosti. Hvala ti na prekrasnom osmijehu, Caroline od Monaka.'

I upravo je ta objava otkrila jedno posve ležerno izdanje inače vrlo dotjerane princeze koja je za ovaj nedjeljni izlazak jedva našminkana u ležernom outfitu traperica, svijetloplave košulje i lagane maslinaste jakne za prijelazno razdoblje.

U intervjuu za francuski list 'Point de Vue' vlasnica trgovine otkrila je da je Caroline bila u društvu kćeri, svog dekoratera i malog psića. Uz to, napomenula je da je 24-godišnja Alexandra bila više impresionirala modnim butikom preko puta, no da je Caroline izuzetno nasmijana i pristupačna.

BEATRICE I CHARLOTTE

Teško je reći tko bolje izgleda: Modni dvoboj plemkinja s monegaškog dvora izazvao je veliku pozornost

Pogledaj galeriju