upečatljiva zelena

Kraljica Letizia zablistala u Zarinoj haljini koju ćete obožavati zbog cijene i laskavog kroja

26.09.2023 u 12:27

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: DEL CAMPO / GOFF PHOTOS / BELEN DIAZ/DYDPPA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Poznato je da članovi kraljevske obitelji rado zavire i u ponudu high street dućana, ali nitko nema talent da 'upeca' tako efektne komade poput španjolske kraljice! Kraljica Letizia još jednom nas je uvjerila da je nepogrešiva pri odabiru outfita, a ovaj put odabir je pao na haljinu iz Zare za koju vrijedi izdvojiti novac

Kada ne nosi skupu brendiranu odjeću, možemo reći da je španjolska kraljica vjerna španjolskim high street brendovima u kojima pronalazi komade koji pokazuju njezinu spretnost u modi. Od širokog izbora koje nam nudi Inditex grupacija, kraljica Letizia zna izabrati komade koji odgovaraju njezinoj figuri, a ujedno izgledaju kvalitetno i elegantno. I ovaj put u potrazi za svojim outfitom zavirila je u trenutnu ponudu Zare - i odabrala efektnu haljinu pristupačne cijene!

Riječ je o komadu koji pripada posljednjoj back to work kolekciji, a još uvijek je dostupan u svim veličinama, kao i u sivoj varijanti koja je sjajan odabir ukoliko tijekom hladnijih mjeseci radije biramo zagasite i tamnije tonove odjeće. Haljinu koju ćete obožavati zbog laskavog kroja kraljica je platila svega 39,95 eura i još jedanput pokazala da cijena ne utječe na dojam koji postižemo robom.

Midi haljina bez rukava izrađena je od mješavine lana i viskoze. Iako posve zatvorenog dekoltea, haljina nabranim detaljima i prorezom u donjem dijelu suptilno ipak ukazuje na ženstvenost i profinjenost.

Zara haljina kakvu nosi kraljica Letizia Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Uz tako jednostavnu haljinu koja pokazuje koliko su prorezi i nabori bitan faktor, Letizia je struk dodatno naglasila tankim crnim remenom koji je odgovarao uz crne Carolina Herrera salonke sa špic završetkom.

Već treći put zaredom kraljici je pripala čast da vodi dodjelu nagrada Retina ECO Awards., koju organizira list El País u suradnji s konzultantskom tvrtkom Capgemini kako bi prepoznali inicijative koje se bore protiv klimatskih promjena, što je samo jedna od bitnih tema koje zanimaju španjolsku kraljicu.