TIJEKOM ODRASTANJA

Princ William je bio ljubomoran na Harryja, a razlog je više nego očit

26.09.2023 u 15:05

Bionic
Reading

U najnovijem podcastu A Right Royal gostovao je nekadašnji tjelohranitelj princeze Diane, Ken Wharfe, koji je otkrio mnoge zanimljivosti vezane uz kraljevsku obitelj

Nije tajna da se braća, princ William i princ Harry uvelike razlikuju. Iako su isto odgajani, William i Harry karakterno su, kao i fizički drugačiji, a tome u prilog najbolje govore nesuglasice i javni istupi u kojima nisu štedili jedno drugoga. Razlika u karakteru dovela je i do razdora između dvojice braće, koji danas razgovaraju tek kada je to nužno.

U ovotjednom podcastu A Right Royal gostovao je nekadašnji tjelohranitelj princeze Diane, Ken Wharfe, koji se fokusirao na bratsku povezanost dvojice prinčeva. Budući da je pet godina radio kao tjelohranitelj pokojne princeze, nakon čega se pridružio kraljevskom osiguranju, Ken je vidio sve uspone i padove Harryjevog i Williamovog odnosa.

Slušatelje je Wharfe poveo na putovanje u prošlost, u djetinjstvo dvojice braće, otkrivajući kako je stariji William bio ljubomoran na Harryja i njegovo slobodno odrastanje, koje su obilježila i brojna razuzdana partijanja.

U AKCIJI

Princ Louis ne prestaje oduševljavati: Pogledajte kako je s obitelji proveo dan u igri

Pogledaj galeriju

Harry je već kao trogodišnjak bio duša svake zabave i svi su ga obožavali. 'Harry je bio jako popularan jer je imao karakter. Bio je šaljivdžija, a ljudi vole takve osobe. Mislim da je William bio puno suzdržaniji kao dijete, iako je i on imao svoje minute', prisjetio se Ken Wharfe i dodao kako je ipak postojala jedna velika sličnost između dvojice braće, a to je nespretnost - tako je princ William dobio udarac palicom za golf u glavu, a Harry je od pada na koljenu zaradio posjekotinu.