sasha je odrasla

Mlađa kćer Baracka Obame ima dečka i svi žele znati sve detalje: Zaljubila se u sina holivudskog glumca i teško da biste je prepoznali

21.04.2022 u 19:47

Bionic
Reading

Sasha Obama ima novog dečka. Prema pisanju stranih medija, 20-godišnja kći bivšeg američkog predsjednika Baraca Obame u vezi je sa sinom glumca Cliftona Powella, poznatog po sporednim ulogama, prvenstveno onoj u filmu 'Ray'

Sasha Obama i Clifton Powell Jr., bivši sveučilišni košarkaš navodno su se počeli viđati nakon što se Sasha preselila u Los Angeles kako bi studirala na Sveučilištu Južne Kalifornije.

Kćer Baracka Obame na Sveučilište je stigla prošle godine, nakon što je dvije godine provela studirajući na Sveučilištu Michigan. U javnosti se pojavile fotografija koja prikazuje Sashu i četiri godine starijeg Cliftona u šetnji. Za tu prigodu Sasha, koji bi danas rijetko tko na prvi pogled prepoznao, bila je ležerno odjevena u lepršavu, ljubičastu maksi suknju, krati top koji je otkrivao goli trbuh te Birkenstock natikače. Clifton je pak nosio nosio traperice, majicu kratkih rukava i naopako okrenutu bejzbolsku kapu.

Clifton Powell Jr., za kojeg se kaže da ima nadimke Cliff i CP3, odrastao je u raskošnoj kalifornijskoj zajednici Ladera Heights i pohađao Village Christian High School u dolini San Fernando. Godišnja školarina takve privatne škole iznosi 28 340 dolara.

Nakon što je završio srednju školu, Powell Jr. je dobio četverogodišnju košarkašku stipendiju na Sveučilištu Kalifornije u Santa Barbari, ali se prebacio nakon manje od godinu dana kako bi se usredotočio na svoju strast prema filmu. Sada radi kao 'scenarist/redatelj', prema biografiji na njegovoj web stranici, kreirao je sadržaj za velike tvrtke uključujući Nike i Peloton.

Dok je njegov otac stvorio karijeru u Hollywoodu, njegova mama Kimberly Powell navodno vodi nekoliko tvrtki, uključujući tvrtku za dizajn interijera pod nazivom whateverUneed Designs i tvrtku za ugostiteljstvo pod nazivom Chef Kim. Njegova 29-godišnja sestra, May Powell, također je poduzetnica i vodi vlastiti kozmetički posao pod nazivom Suga Honey Glam Incorporated.

Vijest o Sashinoj novoj romansi pojavila se samo nekoliko dana nakon što je njezina mama Michelle Obama potvrdila da mlada studentica ima dečka.

  • +5
Sasha Obama Izvor: Profimedia / Autor: Photoshot / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Voljele su Jonas Brothers. Sada kući dovode odrasle muškarce. Prije su to bili samo pop bendovi. Sada imaju dečke i prave živote,' rekla je 58-godišnja Michelle Obama o svojim kćerima, 20-godišnjoj Sashi i 23-godišnjoj Maliji za vrijeme gostovanja u emisiji 'The Ellen DeGeneres Show'. Inače, Malia je u vezi sa svojim dečkom Roryjem Farquharsonom otkako su se upoznali na Harvardu 2017.