svi ga vole

Mlad, poželjan, uspješan: Miljenik nacije Joško Gvardiol slavi 21. rođendan

23.01.2023 u 14:02

Bionic
Reading

Nakon odličnih predstava na Svjetskom prvenstvu u Katru i zasluženog odmora mladi stoper vratio se klupskim obavezama. Suigrači, HNS, prijatelji, obitelj i fanovi obasipaju ga čestitkama i lijepim željama jer je danas njegov veliki dan

O rijetko kojem nogometašu se pisalo (a bilo je bezbroj članaka, prisjetimo se, o Šimi Vrsaljku i Anti Rebiću) koliko se nekoliko posljednjih mjeseci piše o Jošku Gvardiolu. Domaći junak s nedavno završenog Svjetskog prvenstva u Katru neosporno je postao novi miljenik nacije, pa ne čudi da se prati svaki njegov potez.

Danas je na Instagramu pokazao brojne čestitke i lijepe želje koje mu pristižu sa svih strana. Jedna od simpatičnijih je ona njegove sestre Franke, uz fotografiju iz djetinjstva i poruku: 'Uvijek si bio talent za fotografiranje.'

Poznato je da je mladi nogometaš vrlo blizak sa sestrama, koje su ga među ostalim došle bodriti u Katar, ali i ostatkom obitelji, ocem Tihomirom te majkom Sanjom, kojoj je potrčao u zagrljaj nakon jedne pobjede. Uz to, mnogi znaju da je nakon svog transfera u Leipzig mami i tati kupio kuću pored Zagreba.

  • +13
Doček Joška Gvardiola u Novigradu Izvor: Cropix / Autor: Luka Gerlanc

'Odabrali su onu u okolici Zagreba, gdje mama ima svoj vrt i mir. Sadi domaću ciklu pa mi pošalje ovdje u Njemačku', izjavio je svojedobno. Brončani Vatreni bio je jedno od najvećih otkrića u Katru. Suigrači ga hvale, žene sanjaju o njemu, francuski L'Equipe uvrstio ga je u najbolju momčad turnira, bio je jedan od kandidata za najboljeg mladog igrača, a nakon SP-a postao je najskuplji branič na svijetu, prema Transfermarktu.

zagrljaj i dobro raspoloženje

[FOTO] Najjači navijači i podrška pred utakmicu s Brazilom: Emotivan susret očeva Joška Gvardiola i Brune Petkovića

Pogledaj galeriju