miljenik domaćih navijača

Intrigira javnost: Kamo to putuje Joško Gvardiol?

05.01.2023 u 17:53

Bionic
Reading

Prošlo je već više od dva tjedna od povratka Vatrenih sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, a 20-godišnji stoper, koji je prema uglednom portalu Transfermarkt ušao među najboljih 11 nogometaša svijeta, pokazao je fanovima fotografiju sa 'znakovitim' tekstom

Uz to što je zaludio svijet svojom besprijekornom igrom na Svjetskom prvenstvu, Joško Gvardiol je postao miljenik hrvatskih navijača pa se sada prati svaki njegov korak, potez. Danas se javio pratiteljima na Instagramu prizorom iz automobila.

Vidi se kako vozi prema zapadu, a vidi se i da putovanje krati uz muziku s glazbenog servisa i to uz pjesmu Dina Merlina 'Sve je Laž'. Na fotografiji sa zalaskom sunca u pozadini je napisao 'nastavit će se', pa se pretpostavlja da će se možda javiti i s odredišta. Inače je poznato kako mladi nogometaš voli domaću glazbu. Nedavno je zaplesao uz glazbu Magazina, u zagrebačkom klubu se pak popeo na binu u dok je svirala Mineina pjesma 'Rano', a u HRT-ovoj emisiji 'Knjaz kod vatrenih', je zapjevao pjesmu Danijele Masrtinović 'Da je slađe zaspati'.

Podsjetimo, upravo je Gvardiol bio velika zvijezda dočeka Vatrenih nakon osvojene bronce gdje su ga s transparentima na zagrebačkim ulicama čekale brojne obožavateljice. Privukao ih je svojim šarmom i širokim osmijehom, ali i crnom bradom koja je njegov zaštitni znak.

  • +10
Joško Gvardiol Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX