FRANKA I LORENA

Nikoga neće ostaviti ravnodušnim: Sestre Gvardiol objavile još neviđene fotografije iz Katra

03.12.2022 u 09:48

Bionic
Reading

Kao s povećalom, javnost prati sve vezano uz junaka posljednje utakmice hrvatske nogometne reprezentacije Joška Gvardiola, pa tako i objave njegovih lijepih sestara

Uz pjesmu Petra Dragojevića 'Vatra i voda', u kojoj su, između ostalog i stihovi 'Čuvaj mi ljubav', koje su stavili preko fotografije, Lorena i Franka Gvardiol podijelile su sa svojim pratiteljima još neviđene fotografije iz Katra, sa Svjetskog nogometnog prvenstva.

Njih dvije stigle su tamo zajedno s roditeljima, majkom Sanjom i ocem Tihomirom, kako bi bodrile i bile najveća podrška mlađem bratu i zvijezdi posljednje utakmice naše reprezentacije, Jošku Gvardiolu.

Fotografije na kojoj je Gvardiol, nakon završene utakmice, pohrlio u zagrljaj majci Sanji, ne srameći se pustiti suzu, obišle su svijet, a sada su sestre Franka i Lorena objavile i nove fotografije koje otkrivaju kakva je bila atmosfera na tribinama.

  • +10
Joško Gvardiol Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

Naime, sestrama je uspjelo usnimiti trenutak kada se njihovi roditelji Sanja i Tihomir Gvardiol od sreće zbog sina, ali i cijele reprezentacije grle. Otac Tihomir suprugu nježno ljubi u obraz, dok njoj ne silazi osmijeh s lica, a potom se njih dvoje okreću ostatku društva koje je bilo s njima na tribinama i smiju se sretni i zadovoljni.

u zagrljaju najdražih

Obitelji Kovačić i Modrić osvojile su tribine: Lijepa Izabel nije skrivala ponos, a Modrića su dočekali svi - supruga, djeca i roditelji

Pogledaj galeriju

Pored njh stoji najstarija u obitelji, 25- godišnja Lorena i sretno se smije. Inače, Franka i Lorena su studentice i rade. Lorena se bavi modelingom i radi u prodaji u jednoj modnoj firmi, a dvije godine mlađa Franka trenira rukomet.