ZGODNA SPLIĆANKA

Mirta Šurjak seksi izdanjem oduševila obožavatelje: Nabacila osmijeh i dekolte u prvi plan

02.03.2019 u 15:36

Bionic
Reading

HRT-ova sportska novinarka i vatrena navijačica Hajduka u posljednje vrijeme ponovo je redovita s objavama na Instagramu na radost brojih obožavatelja u Hrvatskoj i šire. Danas je Mirta Šurjak odradila javljanje za emisiju 'Špica, riva korzo', a onda je svoje pratitelje počastila novom atraktivnom fotografijom

Osim što rado podijeli trenutke koje provodi sa svojim prijateljima i kolegama na zabavama i sportskim terenima, Mirta Šurjak se voli pohvaliti i svojim mladolikim izgledom, te atributima. 'Zadnja koju sam objavila je jedna od starijih fotografija', otkrila je za tportal Mirta Šurjak. Njezina modna kombinacija i bujno poprsje opet su 'ubrali' brojne lajkove i samo pozitivne komentare.

View this post on Instagram

🚢🚢😎let's go😀

A post shared by Mirta (@mirta.surjak1) on

Žene se, kaže Mirta, svakog dana zbog atraktivnog izgleda susreću s vrlo negativnim riječima o sebi. No ona poručuje: 'Ne osvrćem se na zločeste komentare i to je najbolji recept'. Subotama radi javljanja za emisiju 'Špica, riva, korzo', a nedjeljom utakmice. 'Kad stignem, skoknem do grada Hvara u pripreme za sezonu', rekla nam je popularna novinarka.

  • +5
Mirta Šurjak Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL