VESELO DRUŠTVO

U Splitu je boravio i jedan princ, a druženje s njim nije propustila ni Mirta Šurjak

28.02.2019 u 17:43

Bionic
Reading

Potomak bavarske kraljevske obitelji, princ Luitpold od Bavarske, ovih je dana boravio u gradu pod Marjanom, a sve povodom obilježavanja 25. godišnjice kraljevskog piva u Hrvatskoj. Cijeli događaj moderirala je splitska novinarka i voditeljica Mirta Šurjak

Više od 750 godina u kraljevskoj obitelji u samom srcu Bavarske proizvodi se kraljevsko pivo, omiljeno piće i mnogih Splićana, stoga ne čudi da je upravo u grad pod Marjanom stigao potomak te bavarske obitelji, princ Luitpold, kako bi obilježio 25. godišnjicu Kaltenberg piva u Hrvatskoj.

Cijeli događaj moderirala je splitska novinarka i voditeljica Mirta Šurjak, inače vatrena navijačica splitskog Hajduka, stoga ne čudi da se s princom odlučila fotografirati za uspomenu ispred velikog grafita Hajdukovog grba.

  • +2
Mirta Šurjak i princ Luitpold od Bavarske Izvor: Promo fotografije / Autor: Saša Burić

Inače, Kaltenberg je u vlasništvu tvrtke König Ludwig International, kojom upravlja princ Luitpold od Bavarske, član bavarske kraljevske obitelji Wittelsbach. Barem jednu tajnu pivarske industrije zasigurno je otkrio i atraktivnoj Mirti Šurjak, koja je ovoga puta odabrala ležernu kombinaciju.

Utegnuta u uske traperice visokog struka, sa crnom majicom na kojoj je britanska zastava i crnom kožnom jaknom, raspuštene kose, Mirta Šurjak nije skidala osmijeh s lica dok je pozirala službenom fotografu.