OSJETLJIVA NA NEPRAVDU

Mirna Zidarić uputila važnu poruku: 'Samo ujedinjeni možemo svijet učiniti boljim mjestom za život'

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Tri godine nakon lavine prijava za seksualno uznemiravanje u SAD-u, koja je razotkrila desetke moćnih muškaraca koji su godinama nesmetano zloupotrebljavali svoju moć, trend je zahvatio i naše područje. Krenulo je s prijavama glumica u Srbiji, što je zahvatilo cijelu regiju. Javljaju se brojne žrtve i to u različitim ustanovama. Dugogodišnja sportska novinarka i urednica nedavno je napisala svoje svjedočanstvo, a sad se zahvalila svojim kolegama

'Želim zahvaliti velikoj većini pravih muškaraca u radnom okruženju (a i šire) koji su podrška u zajedničkom cilju suzbijanja devijantnih oblika ponašanja jer samo ujedinjeni možemo svijet učiniti boljim mjestom za život', poručila je Mirna Zidarić u jednoj od zadnjih objava na Instagramu.

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Prije nekoliko dana je pod naslovom 'Nakaze' objavila svoje svjedočanstvo u kojem je među ostalim istaknula kako je često ukazivala da pojedinac prelazi granicu. Otkrila je da joj se za pomoć obratila mlada kolegica te da su u sve uputile nadređene, koji su sve to - zataškali. 'Prešućivanjem, okretanjem glave ili pak sa svakim cerekom i sebe svrstavate u red onih koji su dio ove društvene anomalije', istaknula je.

Dugogodišnja sportska novinarka i urednica na HRT-u na kraju je naglasila kako ona 'ima godine, iskustvo i nultu toleranciju za te i takve, ali mnogo je mladih i krhkih duša koje se bez pravovremene reakcije mogu raspasti poput stakla'.

  • +3

Mirna Zidarić

Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!