RADOSNE VIJESTI

Miranda Kerr ne krije sreću: Postala je majka treći put

16.10.2019 u 10:04

Bionic
Reading

Radosti ovih dana ne nedostaje u kući poznate manekenke Mirande Kerr i njezina supruga, poduzetnika Evana Spiegela - dočekali su svoje drugo dijete

Australska manekenka Miranda Kerr ponovno je postala majka. Na svijet je donijela zdravog dječaka, kojem su ona i suprug Evan Spiegel nadjenuli ime Myles.

'Ne možemo sakriti uzbuđenje zbog toga što smo postali roditelji dječaka. Jako smo sretni zbog Mylesa i hvala svima na riječima podrške i čestitkama', napisala je Miranda na svom službenom profilu na Instagramu.

36-godišnja manekenka sa sadašnjim suprugom, poduzetnikom i osnivačem društvene mreže Snapchat već ima 17-mjesečnog sina Harta dok s bivšim suprugom Orlandom Bloomom ima 8-godišnjeg sina Flynna.

Zgodna brineta mnoge je iznenadila kada je samo deset mjeseci nakon rođenja sina Harta ponovno ostala trudna, a onda je uslijedio manje lijepi dio trudnoće. Manekenka je otkrila da je dugo patila od jutarnjih mučnina i bolova u vratu te je bila izuzetno emotivna.

'Sve simptome imala sam i tijekom prve dvije trudnoće. U mučninama mi je pomoglo to što sam razdijelila svoje obroke u mnogo manjih, a najviše mi je odgovarao đumbir. Pila sam čaj od đumbira, jela svježi đumbir i dodavala ga u mnoga jela', rekla je.