veliko veselje

Pronašla sreću s mlađahnim milijarderom: Miranda Kerr čeka drugo dijete

16.11.2017 u 11:08

Bionic
Reading

Jedna od najljepših manekenki svijeta Miranda Kerr prije četiri mjeseca u tajnosti se udala za mlađahnog milijardera Evana Spiegela, s kojim sada očekuje i dijete

Supermodel i bivša Viktorijina anđelica Miranda Kerr krajem lipnja okrunila je trogodišnju vezu s Evanom Spiegelom, jednim od glavnih osnivača društvene mreže Snapchat. 

Novopečeni supružnici ovo su ljeto izgleda intenzivno planirali proširenje svoje obitelji te su sada obznanili kako iščekuju dijete.

  • +10
Miranda Kerr Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, lijepa Australka iz prvog braka s holivudskim glumcem Orlandom Bloomom već ima petogodišnjeg sinčića Flynna, koji se najviše veseli prinovi.

'Miranda, Evan i Flynn izrazito su sretni i vesele se dolasku najnovijeg člana u njihovu obitelj', priopćila je glasnogovornica slavne manekenke za britanski list DailyMail.

  • +2
Miranda Kerr Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Evan Spiegel je svestrani informatičar, čije se bogatstvo procjenjuje na 1,6 milijardi dolara, unatoč bogatstvu navodno je ostao stajati čvrsto na zemlji, a njegovi prijatelji tvrde kako ga novac nije nikada promijenio ni pokvario. Prema svojoj odabranici izrazito je brižan i pažljiv, a najviše ju je osvojio velikom povezanošću s njezinim sinčićem iz prvog braka. Zbog toga je i više nego spreman na očinstvo.

'Još uvijek ne planiramo djecu. Barem ne dok se ne vjenčamo jer moj partner dolazi iz vrlo tradicionalne obitelji, stoga još čekamo s tim stvarima', rekla je početkom godine lijepa Miranda, a onda su se stvari nekako posložile same od sebe. 

Održali su intimnu ceremoniju vjenčanja u svome domu u Kaliforniji, kada je 34-godišnjakinja zablistala u predivnoj i bajkovitoj vjenčanici s dugim rukavima koju potpisuje Maria Grazia Chiuri, dizajnerica koja je nakon preuzimanja pozicije kreativne direktorice Diora kreirala svoju prvu vjenčanicu za ovu slavnu francusku kuću.

Nakon toga par je uživao u bračnoj sreći, a sada se lijepa manekenka već priprema za drugu majčinsku ulogu.