KAO JAJE JAJETU

Mineina čudesna transformacija u popularnog Joleta

06.10.2014 u 09:34

Bionic
Reading

Renata Končić Minea je pobjednica prve emisije showa Tvoje lice zvuči poznato

Nakon što smo vidjeli sjajnu transformaciju Baby Dooksa u Cockera, Marija u ulozi Mrleta, Vandu kao Britney Spears, Andreu u ulozi Lane del Rey, Giuliana u ulozi Miše Kovača, Ronalda kao Toma Jonesa i Jasnu kao Doly Parton žiri je odlučio da je najbolja bila Minea zbog izvedbe, pjevanja te imitacije popularnog Joleta.


Svi komentari redom bili su 'glumački senzacionalno', a gostujući član žirija Mislav Čavajda bio je toliko iznenađen Renatinom transformacijom da je na kraju samo rekao: 'Zastrašujuće je to koliko je mala razlika.'

Sandra Bagarić je komentirala Renatin nastup riječima: 'Najbolji preobražaj. Taj osmijeh, pogled… Čak su ti i cipele tri broja veće?' Goran Navojec, koji je u prvoj epizodi bio jedan od strožih članova žirija, komentirao je: 'Najčarobniji komplet do sada.'

Renata je u prvoj epizodi osvojila 63 boda te je nakon proglašenja pobjednika izjavila: 'Hvala dragim kolegama na glasovima. Lijepo je dobiti priznanje od njih. Nije bilo lako iako se činilo da je lako. Velika je odgovornost na nama predstaviti nekoga da to zaista bude lijepo i za vidjeti i uhu za čuti.' Renata je pobjedom u prvoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato' dobila priliku odabrati humanitarnu udrugu kojoj će Nova TV donirati 10.000 kuna, a odlučila je da se novac ovaj put donira Hrvatskoj udruzi za školovanje pasa vodiča i mobilitet.

U drugoj epizodi Mineu ćemo imati priliku vidjeti u ulozi Nancy Sinatra, a drugoplasirani iz prve emisije, Baby Dooks, transformirat će se u Marinu Perazić. Jasna će se morati okušati kao crtana junakinja Jessica Rabbit, Ronald će se transformirati u Robbieja Williamsa, a Giuliano iz kože Miše Kovača ulazi u onu legendarne Amy Winehouse. Andrea je poželjela žešću transformaciju u drugoj emisiji, a fotorulet je ovaj put stao na Olivera Dragojevića. Vandu ćemo vidjeti kao Zdravka Čolića, a Mario će također morati promijeniti spol te se pretvoriti u Beyonce.