nedostaje mu podrške

Princ Harry otvorio novu 'frontu' s obitelji: 'Ležao sam na podu i nitko mi nije pomogao'

30.08.2023 u 11:37

Bionic
Reading

Netflix je princu Harryju i Meghan Markle platio 80 milijuna dolara za novi dokumentarac u kojem vojvoda od Sussexa otkriva koliko mu je teško bilo odrastati bez podrške obitelji

U novom Netflixovom dokumentarcu 'Heart of Invictus' princ Harry otvorio je novu 'frontu' s kraljevskom obitelji, optužujući ih za zanemarivanje kada se vratio iz Afganistana.

Vojvoda od Sussexa 2008. godine vratio se s vojne misije, no navodno nije imao nikoga u obitelji tko bi mu pomogao nositi se s doživljenim traumama.

'Nažalost, kao i mnogi od nas, prvi put kada pomislite o odlasku na terapiju jest u trenucima u kojima ležite na podu u fetalnom položaju, želeći da ste se ranije pozabavili svojim problemima. I to je nešto što sam želio promijeniti', rekao je Harry.

  • +7
Princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Novi dokumentarac, koji je od danas dostupan na Netflixu (zasad samo u Americi), Harryju i Meghan donio je vrtoglavih 80 milijuna dolara zarade, a sastoji se od pet epizoda.

Harry se u njemu predstavio kao otac dvoje djece, vlasnik psa, suprug i pokrovitelj Invictus Games Foundationa, zaklade koja pomaže ratnim veteranima u psihološkom oporavku.

I ovom prilikom istaknuo je s koliko se poteškoća nosio s majčinom smrti u dobi od 12 godina:

'Ni tada nisam imao podršku. Niti obitelji, niti stručnjaka koji bi me mogao savjetovati i razjasniti mi što se sa mnom događa.'

Princ Harry i Meghan Markle polažu velike nade u uspjeh novog dokumentarca nakon što im je u lipnju otkazan unosan podcast na Spotifyu, a serijal 'Harry & Meghan' nije doživio pozitivne kritike u mjeri kojoj su se nadali.

DAVID I VICTORIA

Svi bruje o njihovom propalom prijateljstvu s Meghan i Harryjem, a oni uživaju na jahti

Pogledaj galeriju