SASVIM ZASLUŽENO

Meghan Markle proglašena ženom godine: Osvojila srce princa Harryja, ali i javnosti

20.12.2017 u 13:29

Bionic
Reading

Kako se bliži kraj 2017., britanski magazin Hello, kao i uvijek, odabire ženu koja se u posljednjih 12 mjeseci najviše istaknula i zaintrigirala javnost svojim dobrim primjerom. Ove godine ta je titula pripala upravo budućoj vojvotkinji Meghan Markle

Od glumice u američkoj dramskoj seriji 'Suits' do članice najmoćnije kraljevske obitelj u svega nekoliko mjeseci. Pošlo je to za rukom lijepoj Amerikanki Meghan Markle koja posljednjih tjedana itekako plijeni pažnju javnosti.

Slavu je stekla glumeći lik asistentice Rachel u odvjetničkoj seriji, a javnost je konačno osvojila kada se 27. studenog pojavila uz bok princu Harryju i objavila kraljevske zaruke u vrtovima Kensingtonske palače.

  • +14
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Reuters / Autor: TOBY MELVILLE

Simpatična i opuštena, a istovremeno vrlo poduzetna i brižna, 36-godišnjakinja je u kratkom vremenu osvojila srce najpoželjnijeg neženje princa Harryja, ali i cijeloga svijeta, a od iduće godine nosit će i ponosnu titulu vojvotkinje. 

No to nije sve što je ove godine postigla ova zanosna brineta. Posljednji u nizu uspjeha je prvo mjesto na listi časopisa Hello, koji ju je odabrao za ženu godine 2017. 

  • +8
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Reuters / Autor: EDDIE KEOGH

'Meghan je pojam i predstavnica nove generacije žena, žena koje mogu sve. Ona je izvrstan uzor i inspiracija te će imati važnu ulogu u mijenjanju kraljevske obitelji i načina na koji ta monarhija funkcionira', izjavio je Andrew Morton, autor biografske knjige o princezi Diani, koji trenutno sprema i životnu priču Meghan Markle. 

Osim što je zaludjela princa, javnost i medije, Meghan je očito uspjela očarati uvijek strogu kraljicu Elizabetu II, koja je u svojoj 91. godini napravila iznimku kakva se ne pamti. 

  • +16
Božić kraljevske obitelji Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Unatoč uhodanom protokolu da se na trodnevno božićno slavlje u Sandringhamu zovu samo članovi obitelji, kraljica je pozvala i buduću nevjestu. Za razliku od Meghan Markle, Kate Middleton, Camilla Parker Bowles, ali ni princeza Diana, nisu bile pozvane na obiteljska okupljanja prije negoli su se vjenčale za člana kraljevske obitelji.

'Meghan je baš kao i princeza Diana kad je imala 30. – elegantna je, sveprisutna te sretna što može pružiti podršku i pomoć onima koji to trebaju, i sve to radi u maniri velike zvijezde. Ne mogu se sjetiti nikoga tko je i blizu nje u kategoriji žene godine o kojoj se najviše govori', zaključuje Morton.