IZRAELSKA DIZAJNERICA

Evo tko bi mogao dizajnirati vjenčanicu Meghan Markle

18.12.2017 u 20:14

Bionic
Reading

Pojedini detalji oko vjenčanja Meghan Markle i princa Harryja u proljeće 2018. već su poznati, ali ljubitelje mode zanima prije svega jedno - kome će pripasti čast da dizajnira vjenčanicu nove kraljevske nevjeste? Prvi tragovi vode do izraelske dizajnerice Inbal Dror

Znaju se datum - 19. svibnja i lokacija vjenčanja Meghan Markle i princa Harryja, kao i tko će im biti prvi gosti, ali pitanje vjenčanice još uvijek je službeno nepotvrđeno. 

Prema magazinu People, međutim, postoji makar mala naznaka toga tko će preuzeti veliku dužnost kreiranja haljine za Meghan Markle. Izraelska dizajnerica vjenčanica Inbal Dror magazinu je potvrdila da je iz palače Kensington dobila zahtjev za skicom, koju je potom i poslala na traženu adresu. 

'Dobili smo molbu kraljevske obitelji da pošaljemo nacrt haljine', odgovorilI su glasnogovornici modne dizajnerice, odbijajući, dakako, komentirati ikakve detalje o samom dizajnu.

'Nažalost, u pitanju je tajna', poručili su novinarima Peoplea.

  • +16
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Odluka na koncu ipak ostaje na Meghan Markle, koja se još nije službeno oglasila oko haljine. Modni kritičari 36-godišnju američku glumicu već prozivaju novom ikonom stila, tvrdeći da je 'prešišala' i Kate Middleton.