imaju nešto zajedničko

Mudra strategija: Kate Middleton i Meghan Markle imaju iznenađujuće povoljan stil odijevanja

18.12.2017 u 13:26

Bionic
Reading

Zaručnica princa Harryja Meghan Markle i njezina buduća šogorica Kate Middleton imaju dva potpuno oprečna stila odijevanja, no u jednom se ipak slažu, a to je odabir relativno pristupačnih brendova za određena javna događanja

Kraljevska obitelj svakako je jedna od najimućnijih u Velikoj Britaniji, a samo privatna imovina kraljice Elizabete II procjenjuje se na 530 milijuna dolara, no to ne znači da prosipaju novac gdje stignu. Uskoro buduća članica kraljevske obitelji Meghan Markle i vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton mogu si priuštiti nositi što god požele, no obje dame racionalno raspolažu budžetom rezerviranim za kupovinu odjeće.

Dok je Kate Middleton konzervativnija i rezerviranija kad je riječ o odabiru odjeće za javna pojavljivanja, Meghan Markle je već sada stvorila čvrste modne temelje i pretekla svoju buduću šogoricu. Njezin stil je ležerniji i bliži stilu običnih gradskih trendseterica i od prvog dana jasno je kako je britanska javnost dobila novu modnu ikonu, a Kate Middleton oštru konkurenciju.

  • +16
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako njeguju posve drugačiji stil odijevanja, buduće šogorice imaju jednu zajedničku stvar - za određena javna događanja Kate i Meghan imaju tendenciju birati pristupačnije brendove. Obje su ljepotice nebrojeno puta dokazale kako visoki društveni status i novac ne moraju nužno biti povezani sa skupocjenim odjevnim komadima.

Zanosna Meghan Markle ljubiteljica je brenda Everlane, u kojem je viđena u nekoliko navrata. Modna tvrtka Everlane ima visoke etičke standarde kada je proizvodnja odjeće u pitanju te je prepoznatljiva po vrlo jednostavnoj i nenapadnoj odjeći, što se lijepoj humanitarki očigledno jako svidjelo.

  • +12
Meghan Markle i princ Harry u Torontu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tijekom Invictus Gamesa u Torontu, Meghan je nosila Everlaneove skinny traperice od 435 kuna i veliku kožnu torbu koja košta 1060 kuna.

Istoga dana nosila je i balerinke Sarah Flint, koje su nešto skuplje i koštaju 2210 kuna.

High street brend koji je također na Meghaninoj listi omiljenih brendova je Aritzia, koji se često povezuje i sa Zarom. Za vrijeme ceremonije na otvaranju Invictus Gamesa u Torontu glumica je slikana u prekrasnoj bordo haljini brenda Aritzia, čija je cijena 1185 kuna.

Iako vojvotkinju ne bismo očekivali vidjeti u haljini od nekoliko stotina kuna, Kate Middleton dokazala je da je i to moguće. Lijepa Kate nosila je Zarine komade nebrojeno puta, no možda najzapamćenija haljina ovog španjolskog high street brenda je ona koju je nosila na humanitarnoj večeri 2011. godine, a koja se tada u trgovinama prodavala po cijeni nižoj od 600 kuna.

Također, Kate je nekoliko puta viđena u brendu Reiss, uključujući onda kada se 2011. godine susrela s Barackom i Michelle Obamom u Kensingtonskoj palači.

Iako se spomenuta haljina Sofia sa slike više ne može kupiti, Reiss u ponudi ima vrlo sličan model koji se prodaje po cijeni od 2200 kuna.

Lijepa vojvotkinja 2013. godine spažena je u gumenim čizmama brenda Le Chameau, koje koštaju 1145 kuna.

Tijekom posjeta studiju Warner Bros u Leavesdenu te iste godine, Kate Middleton je posjetila filmski set 'Harryja Pottera' i zablistala u točkastoj Tophopovoj haljini koja se u trgovinama prodavala po cijeni od 320 kuna. Haljina se, kao i sve što odjene lijepa vojvotkinja, rasprodala u tren oka.