BAŠ KAO KATE MIDDLETON

Svi su ludi za Meghan Markle: Nova modna ikona je rođena

01.12.2017 u 09:57

Bionic
Reading

Meghan Markle, zaručnica princa Harryja, polako gradi status nove modne ikone, a čini se da će njezini outfiti biti na meti fashinionistica, baš poput stajlinga njezine buduće šogorice Kate Middleton

Predviđanja su se potvrdila točnima: nakon 'efekta Kate' slijedi 'efekt Meghan'!

Lijepa američka glumica, koja je očarala crvenokosog princa poznatog po brojnim ljubavima i sklonosti partijanju, prilikom objava zaruka nosila je prekrasan kaput kanadskog brenda Line i efektne 19-karatne naušnice koje potpisuje još jedan kanadski brend, Birks.

Premda je rođena u Kaliforniji, zgodna brineta koja je svjetsku slavu stekla ulogom u odvjetničkoj seriji 'Suits' zbog snimanja se preselila u Kanadu, koju je, sudeći po svemu, jako zavoljela.

  • +14
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Reuters / Autor: TOBY MELVILLE

Svoju je ljubav prema tamošnjim dizajnerima dokazala i prilikom službenih objava zaruka s princem Harryjem, s kojim je u vezi od prošle godine.

Vitka brineta bila je mamac za poglede u ovoj kombinaciji (stajling je uključivao i Aquzzurine bež cipele na vezanje i zelenu haljinu brenda P.A.R.O.S.H.), a ovim je potezom oduševila Kanađane.

Zaljubljenicama u modu zasigurno nisu promaknule zanimljive naušnice koje je nosila Meghan Markle prilikom objave zaruka! Nakit tog kanadskog brenda već je viđen na lijepoj glumici na događanju Invictus Games, a zanimljivo je da je kanadske brendove Line i Birks nosila i Kate Middleton prilikom posjeta Kanadi prošle godine.

Elegantni Lineov kaput, čija je cijena 750 dolara, rasprodan je u roku od nekoliko minuta ovoga ponedjeljka, a zanimljivo je i da se web stranica brenda Line srušila nekoliko puta zbog iznimnog zanimanja zaljubljenica u modu. 

  • +3
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osnivač Linea John Muscat kaže kako je Markle dobila kaput na poklon, a ima ga u još nekoliko boja: tamnocrvenoj, crnoj, svijetlosivoj i ružičastoj. 

Muscat dodaje kako Line nije velika kompanija te kako sve izrađuju ručno. Otkrio je i da je Meghan velika ljubiteljica ovog kaputa koji vrlo rado nosi, a u čast buduće kraljevske nevjeste nazvao ga je njezinim imenom.

Još jedna Kanađanka nije krila oduševljenje lijepom Meghan.

'Meghan Markle me impresionirala. Dojmilo me se to koliko je inteligentna i ima samopouzdanje kakvo mi se sviđa vidjeti kod žena', rekla je Noreen Flanagan, glavna urednica kanadskog modnog časopisa.

Markle, koja je rođena i odrasla u Los Angelesu u obitelji bijelca i Afroamerikanke, dosad je nosila mnoge kanadske brendove: Sentaler, Aritzia, Mackage, Reitmans, Soia Kyo, Pink Tartan i Smythe, otkriva njezina stilistica Jessica Mulroney.

Zanimljivo je da je početkom ove godine osmislila kolekciju za Reitmans.

'Meghan smatramo počasnom Kanađankom jer je godinama živjela u našoj zemlji dok je snimala seriju 'Suits'', rekla je Flanagan.

  • +16
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia