teška godina

Meghan i Harry proglašeni 'najvećim gubitnicima'

15.12.2023 u 11:47

Bionic
Reading

Prema časopisu The Hollywood Reporter princ Harry i njegova supruga zaradili su novi pogrdni nadimak

Časopis je objavio svoju recenziju za 2023. slaveći one koji su trijumfirali i istaknuvši one koji nisu uspjeli pogoditi cilj, piše Daily Mail.

Među 11 izabranih bili su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, koji su ismijavani zbog Netflixovog dokumentarca, i biografije 'Spare - čak je i naslov napućen' kao i podcasta Meghan Markle 'Archetypes' koji je prestao s emitiranjem na platformi Spotify u lipnju nakon samo jedne sezone. Voditelj tvrtke za inovacije i monetizaciju podcasta, Bill Simmons, nazvao je par prevarantima nakon što je njihov višegodišnji ugovor vrijedan 20 milijuna dolara završio.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

The Hollywood Reporter je prema Harryju i Meghan bio vrlo oštar, navodeći da su pobjegli od ceremonijalnog života u javnoj službi kako bi unovčio svoj status slavnih osoba u Americi. Zaključili su: 'Ipak, sav prijezir i ruganje bolji su od toga da moraju prisustvovati više od 200 službenih zaruka kraljevske obitelji godišnje, što zvuči zeznuto'.

male nježnosti

U inat glasinama: Nježni zagrljaji i šaputanja u javnosti princa Harryja i Meghan Markle

Pogledaj galeriju

Sussexi su objavili godišnje izvješće svoje dobrotvorne zaklade 'Archewell' i promotivni film koji prikazuje njihova dobra djela u 2023.. No zaklada je prošle godine zabilježila je pad donacija za 11 milijuna dolara što ju je poslalo u minus. Imali su samo dva velika donatora koji su dali oko milijun dolara, a godinu prije nepoznati bogati donator dao im je 10 milijuna dolara, što nije ponovilo 2022. godine.

ZVJEZDANA EKIPA

Princ Harry ostavio kod kuće Meghan s djecom i otputovao na utrku Formule 1

Pogledaj galeriju

Slijedila je burna godina za par u kojoj su Harryjevi memoari 'Spare' bili na vrhu popisa bestselera, ali njihova osobna popularnost je doživjela suprotnost te je pala. Bili su i predmet ismijavanja i u televizijskim serijama kao što su 'South Park' i 'Family Guy'.