posljedice dugih jezika

Šira obitelj zaoštrava odnose s Harryjem i Meghan; leđa im okreće i Archiejev kum

04.12.2023 u 10:41

Bionic
Reading

Nakon što je objavljena knjiga 'Endgame', obitelj se morala suočiti s teškim optužbama koje su autoru navodno otkrili Harry i Meghan. Iako se pričalo o mogućim zajedničkim obiteljskim praznicima, ovaj put uzdrmana je čitava obitelj, uključujući i Harryjevog bliskog rođaka titule vojvode od Westminstera koji je Sussexe izostavio s popisa svadbenih gostiju

Kraljevski stručnjaci tvrde da je cilj knjige 'Endgame' upravo stati na kraj monarhiji na čelu s kraljem Charlesom, a podaci objavljeni u knjizi velik su udarac za obitelj već narušenog ugleda. Iako Sussexi ovaj put nisu autori najnovijeg optužujućeg djela, njihova povezanost s Omidom Scobiejem košta ih obiteljskih veza. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa tako su isključeni s nadolazećeg vjenčanja vojvode od Westminstera, Harryjevog bliskog prijatelja kojeg je odabrao i kao kuma prvorođencu Archieju.

Hugh Grosvenor poznatiji je kao vojvoda od Westminstera te je blizak prijatelj Harryju još odmalena. Jedan je od rijetkih prijatelja koji je uspio ostati blizak i s Williamom i s Harryjem, no čini se da je ipak morao odabrati stranu kojoj će se prikloniti.

'Nevjerojatno je tužno da je došlo do ovoga. Hugh je jedan od rijetkih bliskih prijatelja Williama i Harryja koji je zadržao jake veze i komunikaciju s obojicom. Volio bi da su mogli spojiti glave i popraviti stvari, ali shvaća da je malo vjerojatno da će se to dogoditi prije vjenčanja. Htio je izbjeći bilo što što bi zasjenilo dan, posebno za Oliviju, i ne želi neugodnosti', prenosi Independent iskaz jednog od prijatelja Harryja i Williama.

Meghan Markle i princ Harry Izvor: EPA / Autor: Stringer

Naime, Harry i Meghan Markle tako su izostavljeni s popisa gostiju na vjenčanje koje će se održati sljedeće ljeto.

Kako bi izbjegao moguće sukobe, Grosvenor je pozvao samo kralja i kraljicu te princa i princezu od Walesa te tako pokazao da ipak drži stranu jedne strane obitelji. Njegovo vjenčanje s Olivijom Henson bit će vjenčanje godine, a vojvoda se svim snagama trudi izbjeći moguće incidente na taj veliki dan.

4-godišnji Archie kršten je u srpnju 2019. te je jedan od njegove četvorice kumova upravo Grosvenor pa pomalo čudi njegova odluka da ne pozove Harryja i Meghan, a šuška se da je princ William u utrci za kuma Grosvenoru.

elegancija bez mane

Portugalska princeza zablistala je u jednostavnoj vjenčanici, ali i u savršenoj haljini

Pogledaj galeriju