TO JE NJEGOV STAV

Unatoč svemu, Charles nikada neće oduzeti sve titule Harryju i Meghan, zna se i zašto

03.12.2023 u 18:21

Bionic
Reading

Bez obzira na sve udarce koje su princ Harry i Meghan Markle zadali kraljevskoj obitelji, a osobito Harryjevom ocu, kralju Charlesu III, on ih zbog toga neće kazniti oduzimanjem titula, koje oni rado koriste iako nisu radni članovi kraljevske obitelji

Kako tvrdi dobro upućeni izvor, koji je upoznat sa stanjem i svim odnosima u kraljevskoj obitelji, kralj Charles III nikada neće Harryju i Meghan oduzeti kraljevsku titulu, iako oni i dalje nastavljaju nanositi bol svim članovima obitelji. To je nešto o čemu, kažu, Charles odbija i razmišljati.

Otkako su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa odstupili s mjesta radnih članova kraljevske obitelji, prvo za vladavine kraljice Elizabete II, potvrdivši sve krunidbom kralja Charlesa III, javnost je zagovarala da im se oduzmu i počasne titule koje su dobili vjenčanjem.

No, prema riječima izvora, kralj Charles III nikada ne bi tako kaznio niti javno ponizio sina i snahu.

Meghan Markle i princ Harry Izvor: EPA / Autor: Stringer

Iako se u Buckinghamskoj palači razmatraju sve opcije, osobito nakon najnovije knjige Omida Scobieja, izvori tvrde da na dnevnom redu nije niti će biti degradiranje vojvode i vojvotkinje od Sussexa.

Inače, pokojna kraljica Elizabeta II svom je unuku i njegovoj supruzi oduzela titule HRH (His/Her Royal Highness; Njegova/Njezina Kraljevska Visost, op.a.), ne želeći da te titule koriste u svojim novim poslovnim pothvatima.

Bez obzira na činjenicu da su se odrekli kraljevske obitelji i svojih zaduženja, Harry i Meghan i dalje uredno koriste titulu vojvode i vojvotkinje od Sussexa, a on i onu princa, u svim javnim istupima i pojavljivanjima.