DETALJ KOJI SVE OTKRIVA

Je li ovim potezom Meghan Markle ponudila kralju Charlesu ruku pomirenja?

08.12.2023 u 06:10

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Sussexa snimljena je u Santa Barbari samo nekoliko dana nakon što je knjiga Omida Scobieja otkrila da su Kate Middleton i kralj Charles imali rasističke ispade dok je bila trudna

Nakon što je snimljena u ležernoj kombinaciji na ulicama Santa Barbare, nije trebalo proći dugo da obožavatelji kraljevske obitelji 'seciraju' modni odabir Meghan Markle i uoče poseban detalj koji im je odmah pobudio pažnju.

Odjevena u crne tajice i vestu, uz zelenu šiltericu i popularne tenisice New Balance, od nakita je 42-godišnjakinja nosila Cartierov sat i zlatnu narukvicu, ali i onu koju joj je 2018. godine, uoči vjenčanja s Harryjem, poklonio Charles.

Riječ je o dijamantnoj narukvici koju su dizajnirali Bentley & Skinner i koja ima 2,6-karatne dijamante, a koju Markle nije nosila u javnosti od 2022. godine, kada ju je odabrala za pojavljivanje na Invictus igrama.

Meghan Markle i princ Harry Izvor: EPA / Autor: Stringer

Upravo iz tog razloga mnogi su u tom njezinom potezu vidjeli želju za pomirenjem s kraljem Charlesom III nakon što je najnovija knjiga Omida Scobieja prozvala upravo britanskog vladara da je, s Kate Middleton, imao rasističke ispade kada je bila trudna s Archiejem.