PRESUDILE MU ŽENE

Matthew McConaughey je bio siguran da je dobio ulogu Jacka Dawsona u filmu 'Titanic'

20.02.2021 u 09:14

Bionic
Reading

Priča o Jacku i Rose na tonućem Titanicu mogla je izgledati malo drugačije, ali uloga Jacka Dawsona, za koju je Matthew McConaughey bio potpuno siguran da će mu pripasti, na kraju je kao što znamo pripala Leonardu DiCapriju

McConaughey je gostujući u podcastu Roba Lowea otkrio da je već stigao do čitanja scenarija s nesuđenom kolegicom iz filma Kate Winslet, a u svoju je audiciju bio toliko siguran da je mislio kako je stvar zeznuo njegov agent, a ne on.

'Otišao sam čitati s Kate Winslet i to nije bilo kao jedno od čitanja za audiciju. Snimali su to pa je izgledalo kao da već rade testove', rekao je McConaughey i dodao da je netko sa filmskog seta čak na kraju izašao za njim van i rekao mu kako je sve prošlo sjajno.

  • +5
Matthew McConaughey Izvor: Profimedia / Autor: CAPR / Backgrid UK / Profimedia

'Zaista sam mislio da sam dobio tu ulogu', kaže McConaughey i opovrgava vijest E! Newsa da je on tu ulogu odbio.

Glumac kaže kako je silno želio pronaći svog agenta, i da je u gadnoj nevolji, ali da zapravo pondu nikad nije ni dobio.

Svoj pogled na ovu situaciju objasnio je ranije i redatelj James Cameron.

'Matthew je pročitao ulogu, a zatim smo upoznali Lea. Ušao je na razgovor i onda se dogodila čudna stvar – osvrnuo sam se po sobi i sve žene iz zgrade bile su na tom sastanku. Bila je tu i računovotkinja i zaštitarka pa sam pomislio da je možda ipak bolje da angažiram tog momka', rekao je Cameron jednom prilikom u emisiji The Tonight Show.