SASVIM ISKRENO

Matthew McConaughey o bolnoj izdaji majke: 'To je za mene bilo iznimno teško razdoblje, ali s vremenom sam joj oprostio'

18.11.2020 u 19:42

Bionic
Reading

Nakon što su njegovi iščekivani memoari napokon objavljeni, slavni oskarovac Matthew McConaughey i njegova 88- godišnja majka Kay dali su prvi zajednički intervju u kojem je 51- godišnja holivudska zvijezda opisala njihove narušene odnose u trajanju od osam godina

Njihov zajednički razgovor snimljen je za potrebe showa 'Red Table Talk' kojeg vodi holivudski par Jada Pinkett i Will Smith te glumičina majka Adrienne Banfield-Jones.

U spomenutom razgovoru, zvijezda filmova 'Dobri dileri iz Dallasa' i 'Vuk s Wall Streeta' osvrnuo se i na svoje turbulentno djetinjstvo, kao i dugogodišnju glumačku karijeru u Hollywoodu.

  • +8
Matthew McConaughey Izvor: EPA / Autor: GUILLAUME HORCAJUELO

Kao što je otkrio u svojim memoarima, Matthew je ponovno istaknuo koliko ga je vlastita majka povrijedila kad je medijima proslijedila njihove privatne razgovore, a jednom prilikom televizijskim ekipama čak je pokazala i krevet u njihovu obiteljskom domu na kojem je izgubio nevinost.

'To je za mene bilo iznimno teško razdoblje, ali s vremenom sam joj oprostio. Nismo bili u dobrim odnosima dugih osam godina, ali između nas više nema netrepeljivosti, napokon imamo dobre odnose', izjavio je glumac o svojoj majci koja karantemnsko razdoblje uslijed pandemije koronavirusa provodi s njegovom obitelji, suprugom Camilom Alves i njihovo troje djece -Levijem (12), Vidom (10) i Livingstonom (7).

  • +5
Matthew McConaughey i Camila Alves Izvor: Profimedia / Autor: Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Glumčev otac James i njegova majka Kay razveli su se dvaput i vjenčali tri puta. U svojim memoarima naslova 'Greenlights' McConaughey je otkrio kako je bio neplanirana beba, te da je njegova majka sve do petog mjeseca trudnoće mislila da zapravo ima tumor na želucu, a njegov se otac na dan njegova rođenja odlučio napiti u kafiću jer nije vjerovao da je njegovo dijete.

'Moj otac je bio nasilnik koji je braći i meni utjerivao strah u kosti. S tim čovjekom nismo osjećali nikakvu bliskost', priznao je oskarovac. James je 1992. preminuo u dobi od 63 godine, prije nego je karijera njegova sina krenula ići uzlaznom putanjom, a glumac je prethodno otkrio javnosti kako je preminuo dok je imao spolne odnose s njegovom majkom.