INTIMNI SVIJET uspješnog poduzetnika

Mate Rimac uživa u zagrljaju zaručnice Katarine Lovrić i sanja o preseljenju u Dalmaciju

21.12.2020 u 13:42

Bionic
Reading

Izvršni direktor, osnivač i većinski vlasnik tvrtki Rimac Automobili gotovo nikada ne dijeli pojedinosti iz privatnog života, no ipak je objavio romantičnu fotografiju sa zaručnicom Katarinom Lovrić uz iskreno priznanje kako smatra da je kvaliteta života u Dalmacija drukčija od one u Zagrebu i u Samoboru gdje su njegovi roditelji sagradili kuću

'Nadam se da Splićani znaju koliko im je lijepo. Kad ljudi čuju da je firma u Hrvatskoj, često pitaju da li je u Dubrovniku ili Splitu (jer su, često, jedina mjesta koja poznaju). U Splitu već imamo ured s 30-ak inženjera - nadam se da će snažno rasti u idućim godinama', pohvalio se na svom Facebook profilu Mate Rimac.

Poduzetnik i inovator nastavku objave je napisao: 'San mi je jednog dana imati veću lokaciju u Dalmaciji (na otocima ili oko Splita) pa da timovi mogu, zajedno sa svojim obiteljima, na duži rok raditi iz ovakvog okruženja. Mislim da je kvaliteta života koju Dalmacija može pružati na sasvim drugoj razini od Zagreba. Zagreb i Samobor jako volim i super mi je živjeti i raditi u Zagrebu/Sv. Nedelji/Samoboru, ali su jeseni i zime jako sive i pomalo depresivne'.

  • +5
Mate Rimac Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Podsjetimo, Mate i Katarina zajedno su već pet godina. Oboje su podrijetlom Livnjaci. Privatni život brižljivo čuvaju i rijetko se pojavljuju u javnosti, no zajedno su bili na svim većim događanjima važnima za njihovu karijeru. 29-godišnja Katarina, je studirala je marketing na privatnom zagrebačkom fakultetu.

Proteklog srpnja su se zaručili. 'Tek smo se upoznali pa nam je trebalo malo vremena. Kakvu sjajnu spontanu zabavu smo imali, volim vas sve! Siguran sam da će godine koje dolaze biti još uzbudljivije od onih prošlih', napisao je 32-godišnji Mate uz dvije zajedničke fotografije: jednu iz 2005. i jednu iz 2020. godine', objavio je Mate na društvenoj mreži.