zabavlja sebe i druge

Mate Rimac se šali na svoj račun: Pokazao kako je od strip junaka 'ponovno postao čovjek'

14.05.2020 u 12:02

Bionic
Reading

Usluge šišanja i našem poznatom poduzetniku i inovatoru su poput mnogih tjednima bile uskraćene, no srećom, nakon popuštanja mjera saloni su već neko vrijeme otvoreni pa se i on doveo u red. Svojim novim izgledom Mate Rimac se pohvalio na društvenoj mreži, pritom se šaleći na svoj račun

Mate Rimac je objavio dvije fotografije prije i poslije odlaska u salon i na Facebooku napisao: 'Iz Wolverine moda natrag na čovjeka. Stvari se vraćaju u normalu'. Neki su ga pratitelji zafrkavali da mu se sad manje vide sijede, drugi da je bradu po kojoj je već dugo prepoznatljiv, trebao više skratiti.

'Mislim da sam možda dosta poslovnih prilika propustio zbog toga što sam mlad pa mi brada daje dozu ozbiljnosti. Kad se obrijem izgledam kao dijete. Radim ozbiljne poslove za ozbiljne tvrtke koje trebaju toliku odgovornost povjeriti nekom klincu iz neke tamo Hrvatske. Ne ide to baš tako. Postavite se u njihovu poziciju. Iako nikad ne nosim odijelo', svojedobno je rekao za Nacional.

Ranije je Mate na društvenoj mreži pokazao i svoju mamu uz duhoviti komentar kada su ga followeri zasuli komplimentima na račun mame, njega i njegovog odgoja. Roditelji su mu, više puta je isticao, najveća životna potpora. Isto tako je više puta govorio da danas živi svoj dječački san koliko god da mu je posao ponekad naporan.

'Često zarastem do neprepoznatljivosti prije nego što stignem otići do frizera. Prijatelje gotovo i ne viđam. No meni to nije problem. Ja sam svoj život posvetio svom poslu', rekao je jednom prilikom.