na svježem zraku

Mate Bulić više se mjeseci borio s koronom, a sada se može vidjeti kako izgleda

22.11.2021 u 08:49

Bionic
Reading

Jedan od omiljenih pjevača naših prostora, ali i šire, više mjeseci proveo je u bolnici, a kući se vratio u kolovozu. Novom objavom na službenom profilu na Instagramu obožavateljima poručuje da je dobro te da je sunčani dan iskoristio za šetnju prirodom

Mnogi obožavatelji razveselili su se novoj fotografiji Mate Bulića. 'Kralj dijaspore' je pozirao u prirodi sa suprugom Zdravkom te je iskoristio priliku da pokaže kako napreduje njegov oporavak nakon višemjesečne borbe s covidom-19. Upravo supruga i njegova djeca davali su mu snagu u najtežim danima.

'Malo na svježem zraku', stoji u opisu fotografije na kojoj se može vidjeti kako je pjevač znatno smršavio, ali i dalje ga drži pozitivan duh. U komentarima su se obožavatelji javili s brojnim riječima podrške.

Riječ je o njegovoj prvoj objavi na društvenoj mreži od kraja kolovoza, kada su pratitelji saznali da je konačno stigao kući iz bolnice.

'Ne mogu opisati koliko je lijep osjećaj biti konačno doma sa svojima. Hvala vam još jednom svima koji ste bili uz mene sve ovo vrijeme. Bilo pozivom, porukom ili nekim statusom i pjesmom na društvenim mrežama. Svi koji ste molili za mene, hvala vam od sveg srca. To mi je davalo snagu u najtežim trenucima, kao i beskrajna ljubav mojih najmilijih, koji su mi sve na svijetu. Svaki dan je lijep i uživam u svakom trenutku. Idemo polako dan po dan, a nadam se da ćemo, dragi moji prijatelji, uskoro i zapjevati, baš kao nekad. Sve vas voli vaš Mate', poručio je tada.

  • +3
Mate Bulić Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL