kralj dijaspore

Mate Bulić progovorio o svom stanju nakon što je prebolio koronu

15.11.2021 u 23:04

Bionic
Reading

Hrvatska je pobijedila na prepunom Poljudu rezultatom 1-0, a nakon toga uslijedilo je očekivano slavlje navijača koji su satima navijali sa tribina. Sa službenog razglasa su se puštale pjesme, a mnogima je zasmetala jedna od 'slavljeničkih' - 'Moja Hercegovina' Mate Bulića pa se na na društvenim mrežama razvila rasprava

Mate Bulić gledao je utakmicu i osjećao se, kaže, kao pravi ponosni Hrvat. Ponosan je na našu reprezentaciju, snažnu ekipu, kao i svi jučer koji su je gledali. Pjesma koja se kasnija zaorila stadionom jedna je od nezaobilaznih na njegovoj set listi koncerata.

'Ona je uvijek prikladna u bilo kojem društvu i bilo kojem vrijeme zato što je to stvarno dobra pjesma. Te emocije, to je stvarno jučer bilo nešto posebno kod svih nas koji smo pratili utakmicu koji smo pravi navijači i prema tome meni je posebno drago što su slušali moju pjesmu i hvala dečkima što su pjevali moju pjesmu', izjavio je za Večernji list. Sa Zlatkom Dalićem prijateljuje već 35 godina.

Koliko je korona opaka bolest dobro je osjetio na vlastitoj koži. Podsjetimo, punih devet mjeseci proveo je zbog korone i komplikacija što mu ih je bolest izazvala na plućima u bolnici u Frankfurtu, a tjednima je bio na korak od smrti, na respiratoru.Otkrio je i kako se danas osjeća. 'Ja sam u bolnici završio u prosincu 2020., a na kućnu njegu sam poslan u osmom mjesecu ove godine, ali eto, hvala Bogu sve je ok i sad polako stajem na noge', rekao je.

  • +3
Mate Bulić Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL