NAPOKON SE OGLASIO

Mate Bulić nakon duge borbe s bolešću: 'U ovakvim trenucima čovjek shvati koliko mu je malo potrebno za sreću'

16.07.2021 u 20:43

Bionic
Reading

Nakon osam mjeseci odsutnosti iz javnog života, poznati hercegovački glazbenik obratio se svojim fanovima na društvenim mrežama istkanuvši kako se još uvijek nalazi u procesu oporavka od korone, no da se osjeća bolje

Na službenom Facebook profilu i Instagramu, Bulić je objavio fotografiju sa suprugom i kćerima nakon što je osam mjeseci uslijed pogoršanog zdravstvenog stanja uzrokovanog virusom Covid-19 bio u potpunosti odustan.

'Dragi prijatelji. Evo da vam se javim nakon dugih osam mjeseci. Moj proces oporavka još uvijek traje, ali konačno mogu reći da ide nabolje. Nije ovo laka bitka, uvidio sam to na vlastitom primjeru. No volja je bila jača i nadam se da je ovaj ružan period iza mene', napisao je Bulić zahvalivši se cijelom lječničkom timu koji nije odustajao od njega.

'U ovakvim trenucima čovjek shvati koliko mu je malo potrebno za sreću, koliko se treba radovati sitnicama i običnim stvarima, koje uzimamo zdravo za gotovo. Pozdravljam vas u društvu svojih najmilijih, koji su mi bili razlog da svakog dana ustrajem u svojoj borbi. Idemo hrabro, dan po dan, a bit će ubrzo vremena i za pjesmu. Voli vas i pozdravlja vaš Mate', zaključio je objavu.

Mate Bulić Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

U siječnu ove godine doznalo se kako je obolio od korone zbog koje je hospitaliziran. Mjesecima nije bilo vijesti o njegovom stanju, a zahvaljujući navedenom pojavile su se brojne glasine na koje je reagirao pjevačev PR tim.

' Molimo vas da ne širite neprovjerene informacije. Mate je još uvijek u bolnici i svi se molimo za njegov brzi oporavak. Ljubazno vas molimo da poštujete privatnost obitelji i u ovim teškim trenucima za njih da ih nepotrebno ne uznemiravate. Hvala vam. Tim Mate Bulića', napisali su na društvenim mrežama u siječnju.