dirljiv podulji status

Mate Bulić se oglasio prvom fotografijom iz svog doma nakon 9 mjeseci: 'Ne mogu opisati koliko je lijep osjećaj biti konačno doma sa svojima'

01.09.2021 u 09:44

Bionic
Reading

Jedan od omiljenih pjevača na našiim prostorima, a i šire, javio se na društvenim mrežama nakon više od mjesec dana odsutnosti. Napokon je među svojim najmilijima i to nakon nekoliko mjeseci duge borbe s koronavirusom

'Ne mogu opisati koliko je lijep osjećaj biti konačno doma sa svojima. Hvala vam još jednom, svima koji ste bili uz mene svo ovo vrijeme. Bilo pozivom, porukom ili nekim statusom i pjesmom na društvenim mrežama. Svi koji ste molili za mene, hvala vam od sveg srca', napisao je Mate Bulić, koji se u prosincu zarazio Covidom-19 i završio u bolnici, gdje je primao kisik.

'To mi je davalo snagu u najtežim trenucima kao i beskrajna ljubav mojih najmilijih, koji su mi sve na svijetu. Svaki dan je lijep i uživam u svakom trenutku. Idemo polako dan po dan, a nadam se da ćemo dragi moji prijatelji uskoro i zapjevati, baš kao nekad. Sve vas voli vaš Mate', poručio je na kraju objave.

Podsjetimo, Mate Bulić se osam mjeseci nije bio aktivan društvenim mrežama nakon vijesti da se zarazio koronavirusom te se nagađalo o njegovom stanju, zbog čega su počele kružiti glasine, na što je reagirao i njegov tim. Mate se na društvenim mrežama javio i u srpnju, a obožavatelji su mu i tada uputili brojne poruke podrške.