bezgranična ljubav

Marko Tolja vodi male noćne razgovore s važnom osobom, pratitelji se tope od emocija

10.08.2021 u 14:07

Bionic
Reading

Riječki glazbenik ljeto provodi nastupajući, ali i puneći baterije uz svoje najmilije - suprugu Anu i sinčića Maru koji je odavno postao zvijezda tatinog Instagram profila. Ponosni tata podijelio je nekoliko novih nježnih prizora sa svojim mališanom

Pjevač i njegova supruga Ana zadnji dan veljače 2019. su postali roditelji dječaka, a otkako se rodio, mališan je postao centar njihovog svijeta. Poznato je kako rado i na veselje svojih pratitelja objavljuje fotografije na kojima se ne vidi lice malenog Mare.

'Od samih početaka sam razdvojio privatni život od onoga na sceni. Jednostavno mislim da to jedno s drugim nema veze. Moj privatni život je moje utočište u kojeg se vraćam svaki put kada me 'Marko Tolja pjevač' i cijeli taj svijet umori. Zato mi je i jako bitno da ostane tamo gdje je - u naša četiri zida', priznao je ranije za RTL dodajući kako ga je očinstvo promijenilo iz temelja.

Na Instagramu je u najnovijoj objavi pokazao kako sa svojim, modno usklađenim sinom vodi 'male noćne razgovore'.

Pjevač je pokazao još jedan emotivan trenutak sa svojim dječakom. Kako je i sam obožavatelj jedrenja i plovila svih vrsta tu je ljubav prenio na svog nasljednika. Mali Maro s oduševljenjem je gledao, kako je njegov tata opisao - 'veliki bjod'. Ponosni tata i ranije je pokazao kako Maru upoznaje s čarima plovidbe. 'Upoznavanje mornara i broda. 4. generacija koja će ploviti, ali i brusiti, piturati, lakirati, blanjati, piliti, krpati itd.', napisao je tada.