napunio baterije

Rim je nova hit destinacija: Nakon domaće voditeljice, u glavni grad Italije otputovao je i Marko Tolja

27.09.2021 u 13:46

Bionic
Reading

Vječni grad Rim savršen je izbor ne samo za ljubitelje umjetnosti nego i za sve romantike. Ondje je zadnjih dana boravio i uspomene stvarao riječki glazbenik

Nedavno su pratitelji Instagrama mogli zaviriti u mini putopise iz Rima od Anje Alavanje, koja je ondje sa suprugom i sinčićem otputovala na bračno putovanje, a put ove talijanske prijesnolnice proteklog je vikenda krenuo i Marko Tolja koji je dijelove svog putovanja otkrio na Instagramu.

Pjevač je ondje vozio romobil, uživao u najukusnijim talijanskim delicijama, obilazio tamošnje znamenitosti što su naravno mogli vidjeti i njegovi pratitelji budući da se pohvalio fotografijama i video snimkama na Instagramu.

Zadnjom noćnom fotografijom nastaloj na terasi luksuznog hotela smještenog u centru grada, Raphael - Relais & Chateaux (s kojega se pruža prekrasan pogled na Panteon i katedralu sv. Petra) glazbenik je svojim fanovima poručio: 'Hvala Rim. Baterije napunjene! Sutra povratak u realnost i snimanje nove pjesme koju jedva čekam da čujete'.

TRAG U BESKRAJU

[FOTO] U Vela Luci održan veiki koncert u čast Oliveru Dragojeviću

Pogledaj galeriju