zid uspomena

Zgodno društvo: Marko Tolja pokazao dio svog doma i otkrio tko mu sve visi na zidu

19.11.2021 u 13:26

Bionic
Reading

Riječki glazbenik više puta do sada otškrinuo je vrata svog stana kojeg dijeli sa suprugom Anom i sinčićem Marom. Pokazao je koliko je vješt s uređivanjem svog životnog prostora a sada i prostoriju u kojoj nastaju njegove skladbe i gdje vježba za nastupe

Kroz svoju uspješnu karijeru Marko Tolja imao je priliku surađivati i nastupati s brojnim kolegama koji su ostavili trag na njega i glazbu koju stvara. Skupio je brojne uspomene a neke od njih je odlučio 'uokviriti' kako bi ga podsjećale na neka lijepe trenutke.

'Evo da vas upoznam s memory wallom u kojeg sam počeo raditi u mojoj radnoj sobiti. Ima još mjesta tako da svi koji se nište našli tu, naći ćete se. To su neki dragi ljudi, emocije, sjećanja jer sam shvatio da tisuće fotki koje imam u mobitelu, nemam ništa od toga.

Na zidu su se tako našle njegove fotografije s Ninom Badrić, Severinom, Radom Šerbedžijom, Gibonnijem, tu je i njegov koncert u Laubi, 'Zvijezde pjevaju' žiriranje te 'Ples sa zvijezdama'. Ima fotke i s Petrom Grašom, Oliverom, s koncerta u Dubrovniku, Gabi Novak, Zoricom Kondžom, Joseom Carrerasom, Miom Dimšić. Uokvirio je i božićni koncert u HNK Rijeci, fotografiju s Tončijem Huljićem, Zrinkom Cvitešić, Marijanom Batinić, Janicom Kostelić, Miom Negovetić... Poručio je da su u svi ti ljudi u njegovom srcu, ali ih je uz to i 'prikovao na zid'.

  • +4
Marko Tolja Izvor: Profimedia / Autor: Ivica Galovic/PIXSELL