ISKRENO PONOSAN

Marko Grubnić pamtit će valcer iz 'Plesa sa zvijezdama' do kraja života

22.04.2019 u 09:39

Bionic
Reading

Nakon što je dobio gotovo najveći mogući rezultat u 'Plesu sa zvijezdama', Marko Grubnić na kraju je večeri ipak morao plesati još jednom kako ne bi ispao iz emisije

Uskršnja epizoda emisije 'Ples sa zvijezdama' bila je napeta – nakon što su dobili tri desetke i jednu devetku za svoj bečki valcer, Marko Grubnić i Ela Vuković na kraju su se ipak u dvoboju morali natjecati protiv Damira Kedže i Helene Janjušević. Pobjeda je Marku Grubniću omogućila daljnje natjecanje.

Marko Grubnić svoj je jučerašnji nastup komentirao i na svom Instagramu.

'Dragi moji, dok sam živ pamtit ću ovaj Bečki valcer i emociju koju sam imao dok sam ga plesao. Ovo je sve na svijetu. Isplatila su se sva odricanja, svi bolovi, treninzi i sve suze, samo za ovaj trenutak, i samo za ovaj osjećaj, toliko sam sretan i ponosan na sebe jer sam plesao cijelim svojim bićem, plesao sam iskreno od srca i iz najčišćeg djela svoje duše. Dao sam sve od sebe i ovo je moja pobjeda... Hvala svima na bezbroj poruka koje ste mi poslali, puno mi znače, i hvala Vam što ste osjetili moju najiskreniju emociju', napisao je Marko Grubnić na svojoj stranici Instagrama.