PLES SA ZVIJEZDAMA

Večeras se opraštamo od prvog para: Sonja zavodi u suknjici, Ecija plaća piće svima koji daju glas

24.03.2019 u 17:17

Bionic
Reading

U večerašnjem showu Nove TV 'Ples sa zvijezdama' oprostit ćemo se od prvog plesnog para. Tko će napustiti emisiju, ne ovisi samo o bodovima koje dodjeljuje žiri, nego i o glasovima gledatelja pred malim ekranima. Provjerili smo spremnost naših zvijezda za večerašnji nastup

Pjevačica Nives Celzijus sa svojim će partnerom Mateom Cvenićem, otkrila je na Instagramu, večeras plesati rumbu. Nives se osjeća spremnom za večerašnji nastup i vjeruje kako neće razočarati svoje obožavatelje.

'Gleadjte nas, navijajte i glasajte sko mislite da zaslužujemo plesati i dalje', poručila je Nives svojim obožavateljima.

Glumica Ecija Ojdanić podsjeća da prošlonedjeljno probijanje leda, iako su se ona i plesni partner Marko Šapina trudili i veselili, po ocjeni žirija nije bilo baš uspješno.

'Malo smo pregorili od prevelikog uzbuđenja i treme', priznaje Ecija i otkriva da su za večeras pripremili nnešto potpuno suprotno, zabavno i neočekivano pa se nadaju i boljim ocjenama žirija.

No, svjesna je Ecija da ih bez obzira na bodove žirija večeras mogu spasiti glasovi publike.

'Kljaci, Drniš, Split, Zagreb, Rijeka, Zadar, Drniš, mjesta u kojima sam živjela, boravila, odmarala, i većina hrvatskih gradova u kojima sam igrala, sjetite nas se. Glasujte za nas, potrošite koju kunu. Da se ne uljuljkamo u ulogu favorita! Glasovanje počinje za sve parove od samog početka emisije. Računamo na vas! Platim cugu kad se vidimo!', duhovito je poručila svojim obožavateljima Ecija.

Pitate li bivšu misicu Viktoriju Đonlić Rađa, Ecija se nepotrebno bacila u trošak s obećavanjem pića svima od Kljaka preko Splita i Rijeke do Zagreba. Na zajedničkoj fotografiji s Ecijom, Viktorija je poručila da su spremne, a svoje obožavatelje tek je pozvala da gledaju i navijaju.

Glumica i blogerica Sonja Kovač otkrila je kako joj se partner Gordan Vogleš ozljedio uoči prve emisije te da je njihov prvi nastup odradio na tabletama.

'Ozljeda je i dalje tu pa se cijeli ovaj tjedan morao paziti kako bi se oporavio za ovu nedjelju. Držite nam fige i navijajte za nas da sve ispadne super', poručila je Sonja svojim obožavateljima ne spominjući glasanje.

Ipak, iskusna influenserica je podijelila video s probe zbog kojega će joj mnogi poželjeti što duži ostanak u emisiji.

Komičar Ivan Šarić spreman je za večerašnji nastup, koji će sudeći po fotografiji koju je objavio na Instagramu uključivati i ples na svili.

Stilist Marko Grubnić ne zamara se previše večerašnjim nastupom i fokus mu je na izgledu. Uzda se u vlastite snage, a svoju filozofiju otkrio je uoči jedne od proba: 'Stisni jače nego jučer, ako želiš bolje sutra!'.

Marko je otkrio tko mu je najveća podrška na nastupu, a ako zagusti, glasovi njezine publike neće biti na odmet.

Novinar Davor Garić otkriva da im je prošlotjedna koreografija bila tako divlja i moćna da mu se partnerica Tina Walme počela doslovno raspdati. Unatoč komplikacijama na probama, nastup uživo protekao je glatko pa su za ovu nedjelju spremili još luđu, hrabriju i divljiju koreografiju.

Davor je podsjetio obožavatelje da njihov ostanak u showu ovisi i o glasovima publike i unaprijed zahvalio svima koji će ga dati njima.

Pjevač Damir Kedžo skoro je pa spreman za nastup. Nedostajat će mu samo mobitel kojega ne smije imati, pa kako neće moći glasovati sami za sebe, našalio se Kedžo, poziva gledatelje da to učine oni.