sjećate se nje?

Marina Perazić progovorila o odlasku iz Hrvatske i nekadašnjem statusu seks simbola

20.03.2024 u 09:03

Bionic
Reading

Riječka pjevačica bila je jedna od najvećih zvijezda bivše države, žarila je i palila po klubovima i top listama s bendom Denis&Denis. Zbog nevjerojatnog maznog vokala i atraktivnog izgleda u to vrijeme spadala je među najveće seks simbole, no životna priča Marine Perazić imala je puno uspona i padova

Marina Perazić u Ameriku je otišla nakon 4 i pol godine vrlo intenzivne karijere. Prisjetila se kako su postali slavni preko noći i kako je uspjeh grupe Denis & Denis došao iznenada. Ono što ju je najviše opterećivalo bio je, kaže, gubitak privatnosti.

Nije mogla 'ići od stana do bake, a da za njom ne trče'. Titula seks simbola osamdesetih, koliko god bila laskava, nosila je i negativne konotacije. Rekla je da joj je to pomoglo, ali da se po tom pitanju nije osjećala 'baš naročito' budući je bila diplomirani inženjer građevine i da 'smatra da može ponuditi više od toga'.

  • +4
Marina Perazić Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX

Na poziv dugogodišnjeg partnera i bubnjara grupe EKV Ivana Fecea Firčija preselila se u Ameriku. 'Nikad se nismo oženili, ali to je bilo to sudbonosno da. On je otišao, nakon 6 mjeseci sam ja otišla za njim. To je bilo 88 u 10 mjesecu. Puno prije onih svih nemilih događaja na ovom podneblju. Nažalost, da sam bila tu, da nismo otišli, vjerovatno bi doživjela isto to što je doživjela Mira Furlan. Jer je on iz Novog Sada, ja sam iz Rijeke, nitko nikad nije razmišljao o tome. NIje bilo bitno kakvo je njegovo podrijetlo, nit je danas bitno. Ali jednostavno mislim doživjeli bi velike neugodnosti', ispričala je Marina za IN Magazin.

Izvor: Društvene mreže

Danas su ponosni roditelji dvije kćerke. Mia Katarina i Luna Marija i dalje žive u New Yorku gdje se slavna pjevačica uskoro planira vratiti. Marina je kazala da će kćeri budući da su američke državljanke, 'biti sponzori mami i tati da dobijeu američke papire, te za ih koji dan predaju'. Otkrila je da 'želi svojim kćerkama pokloniti da bude najbolja baka na svijetu' te da se 'zadnjih 7-8 totalno oslobodila ovisnosti o ljubavi s nekim drugim'. Istaknula je da 'uživa u svojoj samodovoljnosti' i da joj ne treba partner'.