ponosna je

Ovome se nije nadala: Marina Perazić ostavila je neizbrisiv trag na sceni i za to dobila priznanje rodnog grada

19.11.2020 u 12:07

Bionic
Reading

Članica nekad poznatog elektro-pop dua Denis & Denis i seks-simbol osamdesetih godina vrlo je aktivna na društvenim mrežama gdje među ostalim rado dijeli i trenutke iz svoje prošlosti bilo kroz fotografije ili objave vezane uz aktere scene osamdesetih. Da je grupa po kojoj je postala poznata ostavila neizbrisiv trag na sceni svjedoči i to što su se našli kao dio izložbe u Rijeci

Denis & Denis osnovani su 1982. godine, njihov prvi album 'Čuvaj se' proglašen je najboljim albumom 1984. godine po mišljenju kritike i publike. I danas spada u djela koja su obilježila 80-te na glazbenoj sceni bivše države, a hitovi neponovljivog dua rado slušaju sve generacije. Marina Perazić je opisala svoju radost zbog toga što su se našli u riječkom muzeju.

'Potpuno neočekivano u 'Palači šećera' pored drugih riječkih 'znamenitosti' naišla sam na dio stalne postave muzeja posvećen riječkoj muzičkoj sceni, napisala je na Facebooku.

Marina se prije dvije godine iz Novog Sada ponovno se vratila u rodnu Rijeku kako bi se brinula za oca Tomu koji je preminuo u rujnu ove godine. 'Starost je teška. Žao mi ga je. Kako ja mogu da mu pomognem? Mogu tako da mu dam da jede, da sto puta iza njega pobrišem WC jer znam da mu je frka zbog toga, znam da ne može, ali nemoćna sam više od toga... Kad njega više ne bude, šta ću ja u ovom gradu?', izjavila je svojevremenu u emisiji Dan D.

  • +3
Marina Perazić Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX

Marina se s godinama se ne opterećuje. Često pleše i prakticira jogu, dok u posljednje vrijeme energetski balans postiže i Tesla zrakama što joj, priznaje, daje mir i učvršćuje psihičku ravnotežu, ali i pozitivno utječe na zdravlje. I dalje je glazbeno aktivna a pojavit će se u novoj sezoni popularne serije 'Crno-bijeli svijet' i to sa svojom 'dvojnicom' Nadijom Cvitanović koja igra nju, a ona novinarku.