nepobjedivi

Marin Čilić odradio trening, no ovaj mu je bio drukčiji jer mu je netko poseban dao teniske lekcije

08.03.2021 u 15:12

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana je po povratku iz Singapura fanove raznježio s fotografijom dočeka njegovih najmilijih u zagrebačkoj zračnoj luci, a sada i novim neodoljivim prizorom sa svojim nasljednikom Baldom

'Čini se da mi ovih dana svi pokušavaju dati savjete u tenisu', napisao je Marin Čilić u najnovijoj objavi. Pratitelje je oduševio fotografijom na kojoj maleni Baldo drži teniski reket i lopticu, a na tatinom licu se vidi koliko je ponosan i sretan.

'Odličan je osjećaj biti otac. Uživamo u svakom danu pratiti kako maleni raste. Kike i ja smo tu da mu omogućimo sve što možemo i nadamo se da će ići sve u pravom smjeru. Vidjet ćemo hoće li biti tenisač', rekao je tenisač ranije u razgovoru za IN Magazin.

  • +3
Kristina Čilić, Marin Čilić Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Sve s očinstvom mu je, kazao je, došlo pozitivno pa je uz treninge i obaveze tijekom dana uvijek je dobre volje kad je s malenim koji je krajem siječnja proslavio prvi rođendan. Marin i voljena supruga Kristina obilježili su ga obiteljskom proslavom, a na Instagram storyju tenisač je tada objavio video na kojem njegov mezimac uživa okružen prigodnim, plavim balonima. Podsjetimo, malom su Baldu dali ime po pokojnom ocu Kristine.