1. ROĐENDAN

U domu Kristine i Marina Čilića slavi se od jutra, a čestitke pristižu sa svih strana svijeta

31.01.2021 u 17:13

Bionic
Reading

Prošlo je točno godinu dana otkako se život našeg tenisača Marina Čilića i supruge Kristine okrenuo za 180 stupnjeva, budući da je upravo tada, kao kruna njihove ljubavi, rođen maleni Baldo. U domu Čilićevih od jutra je sve u slavljeničkom raspoloženju, a dom je prepun šarenih balona

Kristina i Marin Čilić ne mogu biti ponosniji nego što jesu, kada vide kako je njihov dječak narastao. Danas maleni Baldo, kruna njihove dugogodišnje ljubavi, slavi 1. rođendan, stoga ne čudi da je slavljeničko raspoloženje u domu Čilićevih počelo još od najranijih jutarnjih sati.

Na svom Instagramu tenisač se pohvalio jednom fotografijom sa proslave, na kojoj Baldo stoji na sofi i sluša što mu mama Kristina priča, dok u ruci drži zlatni balon u obliku medvjedića.

Oko malenog Balda sve je puno balona - od zlatnih slova koji tvore riječ 'Happy birthday', pa do onih plavih s velikim brojem 1 za prvi veliki rođendan malenog dječaka.

Čestitke su se odmah počele nizati sa svih strana svijeta, a uz fotografiju je Čilić tek kratko napisao - 'slavljenik'.

O svom sinu, Marin Čilić ima samo pohvale, pa je tako nedavno za Story otkrio kakva je Baldo beba: 'Baldo je vesela beba, voli ljude, a ima zaigrane okice koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Posljednja dva mjeseca uz dojenje je počeo jesti i krutu hranu pa se trudimo odabrati samo provjerene domaće proizvode. Budući da Kristina priprema sve obroke, moram priznati da Baldo jede kao pravi mali kralj. Zdravo je dijete s dobrim apetitom, a uživamo promatrati kako se razvija i istražuje svijet oko sebe', rekao je te otkrio koliko ga je dolazak prinove promijenio kao osobu.'

  • +3
Kristina Čilić, Marin Čilić Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL