to se zove ljubav

Fotografije Marina Čilića sa sinom sve će raznježiti: 'Ovo je vrijedilo čekati'

02.03.2021 u 11:15

Bionic
Reading

Hrvatski tenisač vratio se u Zagreb iz Singapura gdje je ostao bez finala ATP turnira nakon poraza od Australca Alexeija Popyrina. Povratak u Hrvatsku bio mu je lakši jer su ga u zračnoj luci dočekali njegovi najmiliji, a nema onog tko se neće rastopiti kad vidi fotografije s jednogodišnjim sinčićem Baldom

'Ovaj je zagrljaj vrijedilo čekati. Ponovno zajedno', opisao je Marin Čilić fotografije nastale prilikom njegovog dolaska u zračnu luku. Na jednoj od njih u naručju drži svog nasljednika, a na drugoj je s njima i Marinova supruga Kristina.

Sportaš je nedavno izjavio da je maleni Baldo vesela beba, voli ljude te da 'ima zaigrane okice koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim'. Podsjećamo, Kristinin pokojni se zvao Baldo pa su sinu u njegovu čast nadjenuli to ime.

'Kristina i ja upoznali smo se na Davis Cupu u Dubrovniku 2008. godine, točno 10 godina prije vjenčanja. Nakon toga sam došao do njezinog kontakta, a ostalo je povijest', prisjetio se svojedobno za tportal.

Na pitanje pomaže li mu supruga psihologinja sa savjetima, rekao nam je tada:

'Ona je psihologinja po struci, ali meni je prvenstveno supruga i najbolja prijateljica. Naravno da njezino kritičko razmišljanje, inteligencija i iskustvo koje ima u radu s ljudima pomažu kada imam neki problem i trebam njezin savjet, ali kako to psiholozi kažu - najbolja odluka je ona koju sami donesemo, tako da tako često i bude'.

  • +3
Kristina Čilić, Marin Čilić Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL