'BOŽIĆ DOLAZI'

Marin Čilić ne krije sreću: U društvu trudne supruge uživao na ovogodišnjem Adventu u Zagrebu

02.12.2019 u 09:54

Bionic
Reading

Na svom profilu na Instagramu naš ponajbolji tenisač pohvalio se time kako je ovaj vikend proveo u Zagrebu te je s trudnom suprugom Kristinom razgledao ovogodišnju ponudu na Adventu, ali i fotografirao se za uspomenu

Do veljače, kada bi se trebalo roditi njihovo prvo dijete, Kristina i Marin Čilić broje još oko dva mjeseca i pripremaju sve za dolazak maloga dječaka. Ako je suditi po Kristininu izgledu, ona trudnoću odlično podnosi i dalje pažljivo brinući se o sebi i svom izgledu.

Upravo u njezinu društvu naš se ponajbolji tenisač ovaj vikend proveo na Adventu u Zagrebu, a zajedničkom fotografijom ispred božićnih jelki pohvalio se na Instagramu te je raznim emotikonima dao naslutiti kako se raduje što dolazi Božić.

Supružnici Čilić nasmijani poziraju osobi iza kamere mobitela, a lijepa Kristina i u visokom stupnju trudnoće odlično izgleda - odjevena u udobnu pletenu dolčevita haljinu u bež boji, preko koje je odjenula kaput kariranog uzorka, dok je na nogama imala lakirane čizmice na petu.

  • +7
Kristina i Marin Čilić Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL