SREĆA NE MOŽE BITI VEĆA

Marin Čilić objavio sretnu vijest; novi član obitelji stiže iduće godine

07.10.2019 u 14:23

Bionic
Reading

Nakon što je posložio sve na poslovnom planu, Marin Čilić napokon se može posvetiti i onom najljepšem dijelu - svojoj obitelji. Na svom Instagram profilu objavio je sretnu vijest - on i njegova supruga Kristina očekuju prinovu

Nakon što su u travnju 2018. ozakonili svoju osmogodišnju vezu u crkvi svetog Nikole u Cavtatu, Marin i Kristina Čilić ne mogu biti sretniji nakon što su doznali kako će u idućoj godini po prvi puta iskusiti i čari roditeljstva.

Time se pohvalio sam tenisač Marin Čilić na svom Instagram profilu, gdje je uz fotografiju na kojoj pozira s dječjim kolicama napisao:

'Novi prijevoz. Presretan što mogu sa svima podijeliti sretnu vijest da će se tim Čilić proširiti. Novi član će nam se pridružiti 2020.'

  • +3
Marin Čilić i Kristina Milković Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Inače, Kristina Čilić zbog ljubavi je dala otkaz u Zagrebačkoj banci i uplovila u poduzetničke vode. Naime, preselila je u Monaco, gdje Marin Čilić živi već godinama i otvorila tvrtku gdje radi kao konzultantica za upravljanje ljudskim resursima, ali i aktivno sudjeluje u suprugovoj zakladi te je posvećena i humanitarnom radu.