PLAVO ILI RUŽIČASTO?

Više nije tajna: Marin Čilić i njegova Kristina otkrili spol svog prvog djeteta

20.11.2019 u 09:41

Bionic
Reading

Naš najtrofejniji tenisač uživa u najboljem razdoblju života. Marin Čilić i njegova supruga u veljači će postati roditelji, čemu se iznimno vesele. Godina na izmaku mu je, kaže, bila jedna od najljepših unatoč tome što je imao uspone i padove u profesionalnom smislu

'Proživljavam prekrasno razdoblje. Prošla je godina bila apsolutno jedna od najljepših, a pritom mislim na vjenčanje s Kristinom. Ova godina također zbog vijesti o dolasku bebe. Iduća će možda biti najljepša zbog rođenja sina, ali o tom potom. Nadamo se da će sve biti dobro. Uživamo u ovim trenucima', izjavio je Marin Čilić za Story.

Proteklog vikenda Marin Čilić i Kristina pojavili su se na promociji knjige Luke Modrića, s kojim je tenisač prijatelj. Baš kao što je Luka došao podržati Marina u lipnju na humanitarnom i sportskom spektaklu 'Gem, Set, Hrvatska' u organizaciji Zaklade Marin Čilić, koja je nedavno otvorila natječaj za projekt stipendija. Bit će to druga generacija talentiranih mladih sportaša i glazbenika koji će, uz podršku stipendija našeg proslavljenog tenisača, još hrabrije koračati putem koji ih vodi do ostvarenja njihovih snova.

  • +35
Zagreb: Sportska elita okupila se na predstavljanju knjige Luke Modrića Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL