ZASLUŽENI ODMOR

Marin Čilić pokazao kako napreduje trudnoća njegove voljene Kristine

28.11.2019 u 14:46

Bionic
Reading

Uzbuđenje zbog nove životne uloge i trenutka kada će u naručje primiti svog prvorođenog sina, naš tenisač Marin Čilić ne može sakriti. Jedva je čekao slobodne dane od turnira i mečeva kako bi se mogao posvetiti voljenoj supruzi Kristini s kojom je sada otputovao na zasluženi godišnji odmor

Tenisač Marin Čilić nedavno je javnosti obznanio kako će iduće godine postati otac. Njegova voljena supruga Kristina u drugom je stanju te će nagodinu postati ponosni roditelji malenog dječaka. Posljednjih nekoliko tjedana Marin je bio zaokupiran teniskim turnirima, treninzima i sportom pa je s nestrpljenjem čekao trenutak kada će se moći posvetiti trudnoj supruzi i odmoriti.

Sezona je završila te je sada sa svojom dugogodišnjom partnericom otišao na putovanje. Uživaju je za sada nepoznatom gradu na obali, koji izgledom jako podsjeća na otok Korčulu u kojoj su ljetos uživali slavni supružnici.

Na jednoj od fotografija naš proslavljeni sportaš pokazao je trudnu Kristinu kojoj je trbuščić sve veći.

Lijepa Dubrovkinja poput većine trudnica voli odjenuti udobne i široke stvari, pa je tako za ugodnu sunčanu šetnju kameni gradićem odabrala široku haljinu s uzorkom i sivi kaput elegantno prebacila preko ramena.

'Proživljavam prekrasno razdoblje. Prošla je godina bila apsolutno jedna od najljepših, a pritom mislim na vjenčanje s Kristinom. Ova godina također zbog vijesti o dolasku bebe. Iduća će možda biti najljepša zbog rođenja sina, ali o tom potom. Nadamo se da će sve biti dobro. Uživamo u ovim trenucima', izjavio je nedavno Marin Čilić za Story.