i dalje se intenzivno traga

Marijana Seifert još uvijek nije pronađena: HGSS reagirao na vijest o obustavi potrage: 'Riječ je o netočnoj informaciji'

03.05.2022 u 10:55

Bionic
Reading

Nažalost, još nema vijesti o nestaloj bivšoj pobjednici Big Brothera. Pojavila se vijest da je HGSS obustavio potragu za reality zvijezdom te da daljnju potragu nastavlja policija no iz Hrvatske gorske službe spašavanja oglasili su se priopćenjem

'Danas je objavljena informacija kako je Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS) obustavila potragu za nestalom ženskom osobom na području rijeke Save kod Mosta mladosti u Zagrebu. Riječ je o netočnoj informaciji, proizašloj iz krivo interpretirane, odnosno nepotpuno prenesene izjave pročelnika Hrvatske gorske službe spašavanja Josipa Granića.

Naime, u nadležnosti HGSS-a nije obustava potrage, već to spada pod nadležnost Ministarstva unutarnjih poslova (MUP). Protekla dva dana aktivno smo pretraživali vrlo zahtjevno korito rijeke Save pri čemu potraga nije dala rezultata. Stojimo i dalje na raspolaganju MUP-u koji vodi istragu o nestanku te ćemo se po potrebi ponovno uključiti s našim resursima. HGSS je uvijek bio i bit će na raspolaganju svim nadležnim službama i ljudima u nevolji', stoji u priopćenju koje potpisuje Josip Granić, pročelnik HGSS-a a donosi Večernji list.

  • +4
Marijana Seifert Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX

Glasnogovornica ureda načelnika Policijske uprave zagrebačke Marija Goatti rekla je za Story da potraga traje intenzivno svim raspoloživim ljudskim i tehničkim resursima.Podsjetimo, Marijanin suprug Karlo posljednji put ju je vidio u utorak navečer, kada su oko ponoći otišli spavati i od kad je krenula agonija obitelji. U srijedu ujutro je kod zagrebačkog Mosta mladosti, koji je nedaleko ulice u kojoj par živi, prolaznik pronašao Marijanine dokumente i mobitel, a suprug je prijavio nestanak policiji.

U slučaju bilo kakvih informacija, obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 192. Informacije možete dostaviti putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.