agonija traje

Intenzivna potraga za nestalom reality zvijezdom Marijanom Seifert traje: Ronioci i bespilotna letjelica pretražuju Savu

02.05.2022 u 10:42

Bionic
Reading

Pobjednica regionalnog 'Big Brothera', nestala je u srijedu, 27. travnja, sa zagrebačke Savice, točnije iz Lastovske ulice. Danima traje potraga za Marijanom Seifert, a pripadnici HGSS-a na društvenim mrežama priopćili su detalje

'Od ranog jutra traje detaljna pretraga korita rijeke Save oko Mosta mladosti, u potrazi za ženskom osobom koja je nestala 27. travnja na tom području', napisali su na svom Facebook profilu i dodali:

'U potražnoj akciji sudjeluje 12 spašavatelja HGSS-a iz stanica Zagreb, Karlovac, Gospić i Bjelovar, od čega 6 ronioca, sa 2 čamca i 1 bespilotnom letjelicom. Ronioci su, uz područje oko Mosta, pregledali i 6 teglenica koje se nalaze uz obalu Save. Zbog jakih riječnih struja, izrazito se pazi na sigurnost ronioca', navode u HGSS-u.

Od ranog jutra traje detaljna pretraga korita rijeke Save oko Mosta mladosti, u potrazi za ženskom osobom koja je...

Objavljuje HGSS - Hrvatska Gorska Služba SpašavanjaNedjelja, 1. svibnja 2022.

Podsjetimo, nestanak je prijavio suprug Marijane Seifert, Karlo. Bivši trener vaterpola kazao je da ju je posljednji put vidio u utorak oko ponoći prije odlaska na spavanje, te da je nije bilo kad se probudio. Kod Mosta mladosti pronađeni su i Marijanini dokumenti te mobitel.. Roditelji nestale Marijane Seifert izjavili su da su je posljednji put vidjeli na Uskrs 2022. godine kada su je posjetili u Zagrebu.

  • +4
Marijana Seifert Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX