misteriozni nestanak

Potraga za Marijanom iz Big Brothera traje: Dokumenti i mobitel pronađeni su kod mosta Mladosti, a oglasili su se suprug i sestra

28.04.2022 u 12:10

Bionic
Reading

Već drugi dan policija traži 37-godišnju Marijanu Seifert pobjednicu Big Brother showa iz 2011. godine, koja je nestala u utorak oko ponoći. Nestanak je policiji prijavio njezin suprug Karlo Seifert, koji je pomoć zatražio i preko Facebooka

Večernji list je neslužbeno doznao kako su dokumenti i mobitel Marijane Seifert kod mosta Mladosti u Zagrebu navodno pronašli slučajni prolaznici koji su odmah pozvali policiju. Jučer se pretraživao cijeli kvart kao i područje rijeke Save od Mosta mladosti u smjeru toplane, a za potrebe potrage podizat će se i dron.

'Ne zna se još ništa. Osjećam se nikako. Trenutačno sam doma, moram se pobrinuti za djecu - kaže nam Karlo Seifert. Svi smo zabrinuti. Najviše bih volio da se vrati kući', poručio je njezin suprug bivši trener vaterpola Karlo Seifert u razgovoru za 24sata. Dodao je kako je s Marijaninim roditeljima u Kninu stalno u kontaktu.

Suprugu je posljednji put vidio prekjučer navečer oko ponoći kad su išli na spavanje, a kad se probudio nije je bilo. Udaljila se s adrese prebivališta u Lastovskoj ulici u Zagrebu. U trenutku nestanka bila je odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice.

Molim vas dijelite i javite ako bilo sta znate

Objavljuje Karlo SeifertSrijeda, 27. travnja 2022.

Kurir je kontaktirao nekadašnju učesnicu realityja 'Bar' Maju Kovačević, Marijaninu rođenu sestru. 'Ne znam ništa osim da je nestala i da je tražimo', rekla je kratko, a na pitanje je li joj sestra imala probleme sa suprugom, KOvačević je rekla: 'Ne, koliko znam sve je bilo u redu'.

  • +4
Marijana Seifert Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX

Podsjetimo, Marijana (koja se djevojački preziva Kovačević) se nakon pobjede u Big Brotheru povukla se iz javnosti, okrenula se vjeri i duhovnosti, radila je u jednom call-centru u Zagrebu, a potom i kao konobarica kada je upoznala sadašnjeg supruga kojem je rodila dijete u prosincu 2020.. Bivša reality zvijezda ima i danas 14-godišnje dijete iz prvog braka.