PUTOVANJE IZ SNOVA

Marijana Batinić prepuna dojmova: 'Ovako zamišljam površinu mjeseca'

30.06.2023 u 09:05

Bionic
Reading

Omiljena RTL-ova voditeljica već nekoliko dana na društvenim mrežama objavljuje predivne fotografije s juga Italije. Sa suprugom Matejom Pašalićem, kako je opisala, krenula je na 'road trip' iz provincije Trapani

Marijana Batinić je među ostalim pokazala kako je uživala na plaži podno Scale dei Turchi koja se smatra jednim od najljepših mjesta na svijetu. Jedno je od najčarobnijih mjesta u Italiji. Pohvalila se i da su posjetilinajveći aktivni europski vulkan Etnu čije se erupcije javljaju otprilike jednom u pet do deset godina.

'Ovako zamišljam površinu mjeseca. Nisam baš zaljubljenik u vulkane, užasavaju me erupcije i potresi uslijed erupcija, ali Etna je uistinu impresivna. Ovdje sam više nego bilo gdje drugdje osjetila tu snagu, silu prirode i dominaciju nad čovjekom', opisala je voditeljica i dodala:

'Nevjerojatna scenografija, boje, svjetlo, tekstura - kao da si na drugom planetu. Etna je visoka oko 3300 m, ali i dalje raste u visinu s obzirom da eruptira svako malo… Zadnji put je izbacila lavu prošli mjesecNismo se penjali do najvišeg vrha jer je trenutno zbog opasnosti od erupcije zabranjeno za turiste, ali i krateri do kojih smo došli su joj veličanstveni. Nezaboravno iskustvo', poručila je Marijana.

  • +3
Marijana Batinić Izvor: Cropix / Autor: Ivana Nobilo