UŽIVA NA ODMORU

Marijana Batinić pokazala vitku figuru u trendi bikiniju

28.05.2023 u 09:50

Bionic
Reading

Produženi vikend popularna voditeljica Marijana Batinić odlučila je provesti u društvu najmilijih. Sa suprugom Matejem Pašalićem i kćerkicama Enom i Rozom rezervirala je odmor u jednom hotelu na našoj obali i tamo odlučila uživati 'punim plućima'

Četiri dana, koliko se dobilo spajanjem ovog produženog vikenda, Marijana Batinić odlučila je iskoristiti za punjenje baterija.

Sa suprugom Matejem Pašalićem i kćerkicama Enom i Rozom otisnula se prema moru, no nije otišla u rodni Split, već su odabrali hotelski smještaj u Makarskoj, gdje uživaju 'punim plućima'.

I dok su djevojčice u igraonici ili se brčkaju u bazenu, voditeljica i njezin suprug uživaju na ležaljkama, upijajući sunčeve zrake i ispijajući koktelčiće.

Kako to izgleda, pokazalaj Marijana Batinić na svom Instagram Storyju, otkrivši i kako je svoje tijelo dovela u top formu. Vitku figuru, i uskoro lijepu preplanulu put, istaknula je trendi bikinijem od stretch materijala kakav je, mnogi se dobro sjećaju, bio popularan 90-ih godina.

  • +3
Marijana Batinić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

Marijana Batinić odabrala je model u maslinasto-zelenoj boji s gaćicama s visokim izrezom i visokim strukom dok je u gornjem dijelu topić na jedno rame. 

Od sunca se sakrila uvijek popularnim slamnatim šeširom, ali i omiljenim parom sunčanih naočala.