ljubimica nacije

Marijana Batinić je na 'jednoj od najljepših plaža na svijetu' i to u najboljem društvu

25.06.2023 u 16:10

Bionic
Reading

Nedavno se jedna od naših mnogima najomiljenijih voditeljica javila iz Opatije s kratkog putovanja, a potom se u društvu supruga Mateja Pašalića uputila van granica Hrvatske

Marijana Batinić na društvenim mrežama svakodnevim objavama uveseljava vjerne pratitelje, a sad se već nekoliko dana javlja s juga Italije odakle objavljuje zadivljujuće fotografije.

Kako je objasnila u jednoj od objava, njihov road trip krenuo je iz provincije Trapani, a prvo mjesto koje su posjetili bio je srednjovjekovni gradić Erice. Do njega se može žičarom, ali oni su, opisala je, 'odlučili ne poslušati google (koji kaže da su ceste očajne) i ići automobilom. U opisu je simpatično dodala da joj je 'mater dala 'samo' pet dana za odmor, što znači da njihove djevojčice čuva baka.

Potom se Marijana javila s nove destinacije. 'Stigli smo do jedne od najljepših plaža na svijetu. Scala dei Turchi, na jugu Sicilije, dobila je ime po mnogim napadima turskih gusara koji su u prošlosti pljačkali regiju, kao i po svom neobičnom izgledu bijelih stepenica… Mislili smo da će biti krcata turistima, ali srećom nije još špica sezone', napisala je.

  • +3
Marijana Batinić Izvor: Cropix / Autor: Ivana Nobilo

Nedavno je svestrana voditeljica fanovima i prijateljima pokazala studijsku, radnu fotografiju s dugogodišnjim prijateljem, Markom Toljom. Navela je da 'snimaju nešto baš fora te da ima tremu pjevat s njim.

Najljepše plaže u Hrvatskoj Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell; montaža Neven Bučević